Το Capcom Arcade Stadium έχει σκοπό τη νοσταλγία

Η Capcom δεν σταματά τις ανακοινώσεις με παιχνίδια της νιότης μας. Έτσι και το Capcom Arcade Stadium θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ως μία πλατφόρμα των κλασσικών της παιχνιδιών. Θα είναι σαν τους emulator της Nintendo για Nes και Snes μαζί με την συνδρομή Online. Θα δίνει κάποιο παιχνίδι δωρεάν και θα έχει τρία πακέτα των δέκα παιχνιδιών, επί πληρωμή.

Το Capcom Arcade Stadium με 32 κλασσικά games, γεμάτα δράση που περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της Capcom, όπως το STREET FIGHTER II – The World Warrior και το STRIDER. Αυτή η συλλογή ρετρό παιχνιδιών σάς επιτρέπει να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο για να ζήσετε τη νοσταλγία ή να μοιραστείτε την αγάπη των παιδικών αναμνήσεων με φίλους ή μέλη της οικογένειας!

Ξεκινήστε με το δωρεάν παιχνίδι του 1943 – The Battle of Midway. Προσθέστε στη συλλογή σας επι πληρωμή το Ghosts ‘n Goblins ή οποιοδήποτε από τα τρία πακέτα παιχνιδιών! Κάθε πακέτο παιχνιδιών περιέχει 10 κλασικά παιχνίδια αφιερωμένα σε μια εποχή arcade. Από κλασικά της δεκαετίας του ’80 όπως το BIONIC COMMANDO έως τα εμβληματικά παιχνίδια της δεκαετίας του ’90, όπως το SUPER STREET FIGHTER II TURBO και άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε το καθένα ξεχωριστά. Ή να αγοράσετε και τα τρία πακέτα και το Ghosts ‘Goblins ταυτόχρονα με το πακέτο all-in!

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *