Προσφορά Astral Chain από το Market24

Η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας κατά της επίθεσης εξωδιαστατικών εχθρών είναι ένα ιδιαίτερο όπλο που ονομάζεται Λεγεώνα. Ως αρχηγός στην ελίτ της αστυνομικής δύναμης Neuron, εσύ και η Λεγεώνα θα συνεργαστείτε για να λύσετε τις υποθέσεις και να σώσετε την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν πολλαπλές Λεγεώνες στο παιχνίδι, η καθε μια με διαφορετικό στυλ μάχης και ικανότητες. Μπορείς ακόμη και να αλλάξεις στρατηγική μεταξύ Λεγεώνων κατά βούληση κατά τη διάρκεια της μάχης σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποίησε τις ικανότητες της Λεγεώνας όχι μόνο στη μάχη, αλλά και για τη διερεύνηση περιπτώσεων και την επίλυση παζλ. Αποκάλυψε τα μυστικά της εναλλακτικής διάστασης που ονομάζεται Αστρικό Πλάνο, απ` όπου προέρχονται οι μυθικοί εισβολείς.

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το Astral Chain. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders, θα κάνετε δικό σας το παιχνίδι με κόστος 49,90€ (κανονική τιμή 56,70€).

Η προσφορά ισχύει μέχρι 10/3

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *