Οδηγός Animal Crossing: New Horizons – Celeste

Η αγαπημένη σας στήλη ¨Οδηγός Animal Crossing” κάνει ένα διάλειμμα από τα καθιερωμένα, παρουσιάζοντας ένα αγαπημένο και ιδιαίτερα δημοφιλή χαρακτήρα του Animal Crossing: New Horizons, την Celeste. Ο σκοπός αυτού του μίνι αφιερώματος είναι να γνωρίσουμε τον βίο και την προέλευση της δημοφιλούς κουκουβάγιας.

Από που προέρχεται το όνομά της;

Η Celeste (フーコ Fūko) είναι μια κουκουβάγια στη σειρά Animal Crossing. Η οποία εμφανίστηκε αρχικά στο Wild World και μετά ξανά στο City Folk. Εργάζεται στο Μουσείο με τον μεγαλύτερο αδερφό της, Blathers. Όπου λειτουργεί το αστεροσκοπείο (στο Wild World και City Folk) ή τον 2ο όροφο (στο New Leaf). Το όνομα της Celeste προέρχεται από τη λέξη “Oυράνια“. Που αφορά τον ουρανό ή το σύμπαν πέρα από την ατμόσφαιρα της γης. Υπονοείται ότι είναι αρκετά αμυντική. Γιατί αν την πιάσουν να χουχουλιάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα δηλώσει ότι δεν κοιμάται στη δουλειά. Και ότι κοιμάται μόνο ο αδερφός της Blathers. Αν και μερικοί εκκεντρικοί χωρικοί θα πουν ότι είναι χειρότερη από τον Blathers.

Εξωτερική εμφάνιση

Η Celeste είναι μια κουκουβάγια με κόκκινα φτερά και λευκό πρόσωπο, με plumicorns που μοιάζουν με φρύδια. Οι ίδιες άκρες των χεριών της και τα φτερά της ουράς της, είναι χρωματισμένα ασπρόμαυρα. Τα μάτια της έχουν σχήμα οβάλ και είναι μαύρα. Έχει ένα κίτρινο ράμφος και μικρά, απαλά κόκκινα οβάλ που μοιάζουν με ρουζ στα μάγουλά της. Η κοιλιά της έχει ανοιχτό κόκκινο και λευκό που συνθέτει ένα μοτίβο argyle ή διαμάντι. Φοράει επίσης έναν τεράστιο ροζ φιόγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, διακρίνοντας τη χαριτωμένη γυναικεία εμφάνισή της. Μοιάζει με τον αδερφό της, Blathers, αλλά είναι λίγο μικρότερη από αυτόν στο ύψος.

Ρόλοι στη σειρά παιχνιδιών Animal Crossing

Η δουλειά της Celeste τόσο στο Wild World όσο και στο City Folk είναι να βοηθά τον παίκτη, να δημιουργεί αστερισμούς και να κοιτάζει τα αστέρια. Η Celeste είναι επίσης γνωστή για την αγάπη της προς τον Tom Nook. Εάν της μιλάτε κάθε μέρα για μια ολόκληρη εβδομάδα, θα σας πει πώς τον βρίσκει χαριτωμένο. Ο κύριος Resetti επίσης μιλάει για αυτήν στον αδερφό του.

Hrmmrmrmrm… Oh! Dear me!
― Celeste in New Leaf, waking up.

Στο New Leaf, διευθύνει το Πωλητήριο του Μουσείου και τις Αίθουσες Έκθεσης στον δεύτερο όροφο του μουσείου, εάν χτιστεί ως Έργο Δημοσίων Έργων. Όπως ο Blathers, παραμένει κοιμισμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τις 5 το απόγευμα. Η αλληλεπίδραση με τη Celeste θα επιτρέψει στον παίκτη να νοικιάζει ή να καταργεί την ενοικίαση προσαρμοσμένων εκθεσιακών αιθουσών.

So when I look up at the stars, I just wonder…what will they all become someday?
― Celeste, New Leaf

Στο amiibo Festival η Celeste εμφανίζεται όταν το amiibo σαρώνεται στο Wii U. Μερικές φορές, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να εμφανιστεί ένα τυχαίο γεγονός που σχετίζεται ειδικά με τη Celeste .Η Celeste έχει 6 unlockable κοστούμια για το παιχνίδι, που ξεκλειδώνονται μέσω του level up του Celeste amiibo.

New Horizons

Στο New Horizons, η Celeste επισκέπτεται τυχαία το νησί του παίκτη σε νύχτες με καθαρό ουρανό. Εμφανίζεται μετά τις 7 μ.μ. και παραμένει μέχρι τις 4 το πρωί. Επίσης, σας επισκέπτεται πάντα τις νύχτες που αναμένεται βροχή μετεωριτών. Συμβαίνουν μια ελαφριά βροχή μετεωριτών και μια μεγάλη βροχή μετεωριτών κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας. Ωστόσο θα εμφανιστεί μόνο την νύχτα της μεγάλης βροχής μετεωριτών όπου μπορείτε να τη βρείτε να περιπλανιέται οπουδήποτε στο νησί.

Όταν σας μιλήσει για πρώτη φορά η Celeste στο παιχνίδι, λέει πώς να ευχηθείτε στα πεφταστέρια. Και σας δίνει μία συνταγή DIY για να φτιάξετε ένα ραβδί αστεριών. Σε επόμενες επισκέψεις, θα δώσει συνταγές για πρόσθετους τύπους ραβδιών και επίπλων ζωδιακού κύκλου. Μπορεί να δώσει μόνο μία συνταγή DIY σε έναν παίκτη την ημέρα, ακόμα και όταν επισκέπτεται άλλα νησιά.

θα θέλατε να γνωρίσετε και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες του Animal Crossing: New Horizons; Και αν ναι, ποιους; Γράψτε μας από κάτω στα σχόλια.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *