Animal Crossing Happy Home Paradise DLC – Review

Το Animal Crossing: New Horizons θα μπορούσε να θεωρηθεί το τέλειο παράδειγμα ενός προϊόντος που χτυπά στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Καθώς η πανδημία ανέτρεψε τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι έγινε σημείο αγκίστρωσης. Ως κάτι που θα μπορούσε να μας κρατήσει συνδεδεμένους με αυτούς που αγαπάμε. Το DLC Happy Home Paradise έφτασε σχεδόν 1,5 χρόνο μετά και πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσφέρει.

Happy Home Paradise

Η χαρά της διακόσμησης χωρίς καμία ταλαιπωρία

Το Happy Home Paradise ήρθε για να θέσει το ντιζάιν του σπιτιού στο επίκεντρο. Δίνοντας σας την ευκαιρία να διακοσμήσετε πολλά σπίτια. Τους εσωτερικούς τους χώρους και τις αυλές γύρω τους. Για ποιους άλλους, τους χωρικούς που κάνουν διακοπές. Και αποδίδει άψογα. Η λέξη περιορισμός δεν υφίσταται μιας και μπορείτε να κάνετε στην κυριολεξία ό,τι θέλετε στον χώρο που αναλαμβάνετε να διακοσμήσετε.

Μπορείτε να αλλάξετε χρώμα σε έπιπλα, ταπετσαρίες και πατώματα, μέχρι να φυτέψετε οποιοδήποτε λουλούδι ή δέντρο στο κήπο. Και όλα αυτά έτσι απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε σε νησί φίλου για να σας δώσει το αντικείμενο που χρειάζεστε ή τους σπόρους για να φυτέψετε. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δέντρα και τα φυτά φυτρώνουν αμέσως. Χωρίς την αναμονή των 3 ημερών που υφίσταται στο νησί σας.

“I want to go to work”

Και επειδή η πολλή δουλειά…δεν τρώει τον αφέντη, για να ξεκινήσετε το DLC πηγαίνετε στο αεροδρόμιο και ζητήστε από τον Orville να πάτε στην δουλειά. Εκεί σας περιμένει ο Niko το “αφεντικό” σας. Θα σας οδηγήσει στη Lottie, η οποία έχει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα για εσάς, το Paradise Planning.

Paradise Job

Αρχικά καλείστε να σχεδιάσετε υπέροχες εξοχικές κατοικίες για τους κατοίκους του Animal Crossing ενώ πληρώνεστε σε μετρητά Poki. Οπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο στο κατάστημα Paradise Planning της εταιρείας, αγοράζοντας αποκλειστικά αντικείμενα. Το θετικό είναι ότι αυτά τα αντικείμενα μπορούν να ληφθούν πίσω και να χρησιμοποιηθούν στο δικό σας νησί. Αυτό αποτελεί ένα καλό λόγο για να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό το DLC.

Πελάτες μου!

Κάθε πελάτης έχει μια γενική ιδέα για το τι ψάχνει (έπιπλα από ξύλο, λουλούδια, video games , βιβλιοθήκες κλπ.). Καθώς και μια μικρή λίστα αντικειμένων που πρέπει να συμπεριληφθούν απαραίτητα. Μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο τα αντικείμενα της λίστας ώστε να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης και να τελειώσετε την δουλειά αμέσως. Εδώ να σημειώσουμε την απουσία αξιολόγησης από τους πελάτες. Όπου θα μπορούσε να πάει το παιχνίδι ένα βήμα παρακάτω. Ειδικά για τους επίδοξους διακοσμητές. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επανασχεδιάσετε τα σπίτια των κατοίκων σας όποτε θέλετε αλλά και να αλλάξετε την διακόσμηση, προσθέτοντας ή αφαιρώντας αντικείμενα.

Υλικό που θα σας κρατήσει απασχολημένους πολλές ώρες

Υπάρχει τεράστια προσαρμογή όσον αφορά τον τρόπο που σχεδιάζετε τα σπίτια και τη γύρω γη. Συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων ιδεών όπως ήχοι περιβάλλοντος και χωρίσματα. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε την εποχή σε ένα νησί χειμερινών ή θερινών διακοπών. Κάποιοι κάτοικοι μπορεί να γίνουν συγκάτοικοι και να ζητήσουν ένα νέο σχέδιο.

Πέρα από αυτά, θα κληθείτε να διακοσμήσετε χώρους σχεδιασμού όπως νοσοκομείο, σχολείο και εστιατόριο, τους οποίους θα επισκεφθούν οι κάτοικοι. Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνετε περαιτέρω δυνατότητες σχεδίασης. Για παράδειγμα έρχεται ο Lief και δίνει μια διάλεξη στο σχολείο δίνοντάς σας πρόσβαση σε υβριδικά λουλούδια.

Ορισμένες από τις δεξιότητες και τα αντικείμενα που αποκτάτε στο Happy Home Paradise μπορούν να μεταφερθούν πίσω στο νησί. ‘Οπως το γυάλισμα αντικειμένων με διαφορετικά εφέ και η τοποθέτηση διαχωριστικών τοίχων στο σπίτι σας. Δυστυχώς αυτοί οι διαχωριστικοί τοίχοι είναι μόνο για επίδειξη, καθώς δεν μπορείτε να κρεμάσετε τίποτα πάνω τους. Τέλος, μπορείτε να προσκαλέσετε χωρικούς χρησιμοποιώντας κάρτες amiibo.

Σύνοψη

Το Happy Home Paradise θα σας κρατήσει για αμέτρητες ώρες απασχολημένους με το πλούσιο , γεμάτο και πλήρες υλικό που περιέχει. Ειδικά εάν σας αρέσει η διακόσμηση θα απολαύσετε πραγματικά αυτό που κάνετε ως υπάλληλος της Paradise Planning. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το τι πρέπει να κάνει το DLC σήμερα. Ένα υπέροχο παιχνίδι έγινε ακόμα καλύτερο.

To DLC Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise, διατίθεται δωρεάν, στους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Απολαύστε το επίσημο trailer του Happy Home Paradise καθώς και το πρώτο ελληνικό video review:

Score: 10/10

10/10

Ευχαριστούμε την CD Media για την παραχώρηση του τίτλου

θετικά

+Πλούσιο υλικό και περιεχόμενο

+Πολλές επιλογές παραμετροποίησης

+Δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων στο νησί σας

+Ιδανικό για επίδοξους διακοσμητές

+Μεγάλη διάρκεια παιχνιδιού

Αρνητικά

-Απουσία αξιολόγησης της δουλειάς σας από τους πελάτες

Game/DLC: info

Categories: Animal Life, Simulation

Features: amiibo, Handheld mode, Tabletop mode, TV mode, Voice Chat, Paid online membership service

Age rating: PEGI 3

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5200 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *