Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases!

Παρίσι, 15 Σεπτεμβρίου 2021. Στα γενέθλια της Agatha Christie, η Microids αποκαλύπτει ένα Dev Diary video για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases. Το Video εξερευνά την έμπνευση για το παιχνίδι και τις φιλοδοξίες της, με αποκλειστικό υλικό.

Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, αναπτύχθηκε από το στούντιο Blazing Griffin. Σε συνεργασία φυσικά με την εταιρία Agatha Christie Limited. Πρόκειται για μια αστυνομική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον νεαρό Hercule Poirot. Πριν αυτός γίνει ο θρυλικός ντετέκτιβ που όλοι ξέρουμε και αγαπούμε!

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου σε PC (Steam), Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Επίσης, θα είναι backwards compatible στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X|S.

Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases

Δείτε το Dev Diary

Σε αυτό το Dev Diary, ο Neil McPhillips και ο Justin Alae-Carew (συνυπεύθυνοι του τμήματος Games) εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας και πρωτότυπης περιπέτειας του Hercule Poirot, παραμένοντας πιστοί στο franchise.

Το gameplay του First Cases επιδεικνύει τέλεια τους στόχους του παιχνιδιού στην παρουσίαση μιας πολυεπίπεδης αστυνομικής υπόθεσης. Το παιχνίδι προσφέρει μια αφήγηση που εναρμονίζεται με τους μηχανισμούς του. Η ιστορία, η οποία καταγράφεται σε μια σειρά κεφαλαίων και πράξεων, θυμίζει κλασσικό μυθιστόρημα του Poirot.

Η αληθοφάνεια ενισχύεται από τη λειτουργία του mindmap, ο οποίος απεικονίζει τη διαδικασία σκέψης του ντετέκτιβ. Σε σχέση με το σενάριο, η συγγραφή μιας ρεαλιστικής υπόθεσης δολοφονίας για το παιχνίδι, με στόχο να πλησιάζει εκείνες της Βασίλισσας του Εγκλήματος, κατορθώθηκε με τη συμβολή σεναριογράφων της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, οι οποία συνεργάστηκαν στενά με τους σχεδιαστές της αφήγησης του παιχνιδιού.

Τέλος, για να προσφέρει μια σύγχρονη άποψη, το στούντιο επέλεξε να τοποθετήσει το παιχνίδι στην περίοδο νεότητας του Poirot. Την εποχή δηλαδή που η φήμη του δεν είχε ακόμα εδραιωθεί. Εκείνος έπρεπε να παλέψει για να ακουστεί, σε μια εποχή όπου ο κόσμος άλλαζε δραστικά.

Εκτός από το Dev Diary, η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε και ένα λεπτομερές video. To βίντεο αυτό καταγράφει εν συντομία όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases. Επίσης, παρουσιάζει υλικό από το gameplay σε αφήγηση των ίδιων των developers!

Περιγραφή του Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases

Στα πρώτα του χρόνια ως ντετέκτιβ, ο νεαρός Hercule Poirot αποδέχεται την πρόσκληση για μια δεξίωση της επιφανούς οικογένειας Van den Bosch. Σκοπός της δεξίωσης η ανακοίνωση του αρραβώνα της κόρης.

Όμως η ένταση ανάμεσα στους καλεσμένους είναι μεγάλη. Μια χιονοθύελλα σκεπάζει την πόλη, παγιδεύοντας τους πάντες στο εσωτερικό της έπαυλης. Το χαρμόσυνο γεγονός αμαυρώνεται σύντομα από τη δολοφονία ενός καλεσμένου! Ο Poirot βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και ξεκινά την έρευνά του. Ποια θαμμένα μυστικά και ποιες θανάσιμες αντιπαλότητες θα αποκαλύψει;

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Ανακαλύψτε (εκ νέου) τον θρυλικό ντετέκτιβ σε μια αστυνομική ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ξανά μέχρι σήμερα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Hercule Poirot στην αρχή της καριέρας του ως ντετέκτιβ, όταν είχε ακόμα να αποδείξει πολλά.

• Δοκιμάστε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα χρησιμοποιώντας τις αφαιρετικές σας ικανότητες για να συνδέσετε στοιχεία στο mindmap. Το mindmap θα σας επιτρέψει να απεικονίσετε και να συνδυάσετε τα στοιχεία της υπόθεσης για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα… και θα φωτίσει τον ένοχο σε μια συναρπαστική κλιμάκωση!

• Λύστε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας και ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από την εικόνα της οικογένειας Van den Bosch.

• Ανακρίνετε όλους τους υπόπτους και αποσπάστε κρίσιμες πληροφορίες χωρίς να το καταλάβουν. Εντοπίστε κάθε περίεργη συμπεριφορά καθώς ξεσκεπάζετε σκοτεινά μυστικά και αντιπαλότητες της Βελγικής ανώτερης τάξης.

• Εξερευνήστε ένα πολυτελές σπίτι γεμάτο κρυμμένα μυστικά. Η αποκάλυψη του δολοφόνου δε θα είναι ο μόνος γρίφος που θα κληθείτε να λύσετε …

Οι λάτρεις της Agatha Christie μπορούν να μελετήσουν το παρακάτω infographic για μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία & στατιστικά!

Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *