A Plague Tale: Requiem: Ανακοινώθηκε στο Nintendo Switch.

Ανακοινώθηκε από την Asobo Studio και πάλι σε συνεργασία με την Focus Entertainment το A Plague Tale: Requiem. Όπως το Innocence (πρώτο μέρος) έτσι και το Requiem είναι ένα Stealth Game όπου για να επιβιώσεις πρέπει να κρύβεσαι σε ψηλά χόρτα, πίσω από δέντρα, τοίχους ή οτιδήποτε βρεις ώστε να αποφύγεις τους κυνηγούς σου. Με πολύ ελαφρύ οπλισμό όπως μια σφεντόνα και ένα μαχαίρι, έρχεσαι αντιμέτωπος με πολύ ισχυρούς εχθρούς. Έτσι το να σκοτώσεις γίνετε η έσχατη λύση.

Λίγα λόγια για το Innocence:

Η ιστορία ξετυλίγεται στην μεσαιωνική Γαλλία, συγκεκριμένα το 1348 όπου έχει ξεσπάσει ο πόλεμος μεταξύ Γάλλων και Άγγλων. Σαν να μην έφτανε αυτό την ίδια στιγμή την χώρα χτύπησε η μαύρη πανώλη, γνωστή και ως Μαύρος Θάνατος. Η αρρώστια εξαπλωνόταν με ραγδαίους ρυθμούς μέσω μιας πλημμύρας ποντικών που καταβρόχθιζαν τα πάντα στον διάβα τους. Αδυνατώντας να εξηγήσουν τι συμβαίνει ο Καρδινάλιος και η εκκλησία, ξεκίνησαν ένα σκληρό κυνήγι μαγισσών πιστεύοντας πως εκτελούν θεϊκό έργο.

Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού η Amicia και ο μικρός της αδερφός Hugo. Τα αδέρφια De Rune προέρχονταν από μια ευκατάστατη οικογένεια που δεν ήταν όμως καθόλου συνηθισμένη. Μια κατάρα είχε χτυπήσει την οικογένεια όπου πάντοτε ένα μέλος της θα είχε υπερφυσικές δυνάμεις. Δυνάμεις ικανές να σώσουν ή να καταστρέψουν τον κόσμο σύμφωνα με την προφητεία. Φορέας της κατάρας αυτή την φορά ήταν ο μικρός Hugo. Έτσι η οικογένεια τον κρατούσε πάντοτε στην έπαυλη για να είναι ασφαλής. Παράλληλα η μητέρα προσπαθούσε να βρει αντίδοτο με την βοήθεια ενός αλχημιστή για να τον απαλλάξει από αυτό το μαρτύριο.

Ο Καρδινάλιος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την πατρίδα του, διέταξε επίθεση στην έπαυλη των De Rune. Πίστευε πως πιάνοντας τον Hugo θα μπορούσε να σφετεριστεί τις δυνάμεις του και να σώσει τον λαό του. Απ΄ την επίθεση δεν επέζησε κανείς, εκτός από τα δυο αδέρφια που κατάφεραν να δραπετεύσουν. Λίγο πριν τον θάνατό της η μητέρα αποκάλυψε στα παιδιά την κατάρα της οικογενείας και τους μίλησε για τον αλχημιστή. Έτσι η Amicia ξεκίνησε έναν απίστευτο αγώνα επιβίωσης κόντρα σε Γάλλους, Άγγλους, ατελείωτους σμήνους ποντικών και την θανατηφόρα αρρώστια για να σώσει τον αδερφό της.

Εισαγωγή στο Requiem:

Και ενώ όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει λίγο καιρό αργότερα η κατάρα του Hugo ξαναχτυπά. Ο αγώνας για επιβίωση ξεκινά και πάλι. Έχοντας περισσότερες πλέον γνώσεις και τεχνικές επιβίωσης τα αδέρφια ξεκινούν και πάλι ένα ταξίδι για να δώσουν αυτή τη φορά ένα τέλος. Στόχος αυτή τη φορά είναι να πάνε σε ένα προφητευμένο νησί όπου πιστεύουν πως θα βρουν το κλειδί για την κατάρα. Θα καταφέρουν να απαλλαγούν μια για πάντα από αυτήν;

To A Plague Tale: Requiem θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 18 Οκτωβρίου σε μορφή Cloud.

Δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε:

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *