Α Day Without Me – έφτασε στο Nintendo Switch

Από ένα indie game studio της Ινδονησίας, το Gamecom Team, έρχεται ένα παιχνίδι με σκοπό να μας μαγέψει, το “Α Day Without Me“.

A Day Without Me

Όπως όλοι ξέρουμε η αγαπημένη μας κονσόλα θεωρείται βωμός των indie από διάφορα στούντιο όλου του κόσμου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν φαίνεται κατάλληλο για το Nintendo Switch μας, μας και πρόκειται για ένα πανέμοφο puzzle-adventure.

…Alone…

Στο Α Day Without Me θα αναλάβετε τον ρόλο ενός νεαρού άντρα ο οποίος ξυπνάει και ανακαλύπτει πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος στην γη. Τρομακτικό, έτσι; Επομένως όλο το «βάρος» της ανθρωπότητας πέφτει επάνω σας. Πρέπει να μάθετε τι έχει συμβεί εξερευνώντας τις άδεις πόλεις και αναζητώντας απαντήσεις.

A Day Wihout Me – Screenshot

Τα απαλά γραφικά του παιχνιδιού και τα ήσυχα χρώματά του σίγουρα θα κερδίσουν την προσοχή σας και η ιστορία θα σας κρατήσει στο Switch σας μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι θα το βρείτε με έκπτωση 33% στο Nintendo eShop, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Απολαύστε το trailer:

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Credits : Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!