Tuesday, April 30, 2024
Νέα

Age of Calamity: Έρχονται νέοι fighters;

Demo του Hyrule Warriors: Age of Calamity

To Hyrule Warriors: Age of Calamity, όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει περισσότερους χαρακτήρες μέσω DLC. Αυτό είναι ένα πιθανό συμπέρασμα μετά από μια ανακάλυψη δεδομένων από κλιπ φωνής για χαρακτήρες που δεν είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι.

Οι Dataminers, λοιπόν, έψαξαν και πάλι στα… άδυτα του παιχνιδιού και φαίνεται να έρχεται το DLC στο παιχνίδι αργά ή γρήγορα. Τα κλιπ φωνής, τα οποία προέρχονται από την Gaming Reinvented, περιλαμβάνουν χαρακτήρες που μπορούν να παιχτούν στο παιχνίδι – όπως Zelda, Maz Koshia και Daruk – αλλά και χαρακτήρες όπως οι Purah, Robbie, Sooga και Astor.

Η Gaming Reinvented έδειξε επιπλέον κλιπ φωνής που απεικόνιζαν τους Purah και Robbie να φωνάζουν στους Sidon, Yunobo, Hestu και Maz Koshia. Αυτά τα φωνητικά κλιπ ταιριάζουν με τα κλιπ φωνής που μπορείτε να βρείτε στο παιχνίδι, κατά τη εναλλαγή μεταξύ των χαρακτήρων που μπορούν να παιχτούν (κατά την εναλλαγή, ο χαρακτήρας σας θα αναφέρει το όνομα όσων αλλάζετε).

Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάποιο επερχόμενο DLC. Τα ηχητικά κλικ θα μπορούσαν κάλλιστα να υποδεικνύουν και κάτι άλλο που ίσως να μην μπορούμε να φανταστούμε. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει δείξει, ήδη, το παιχνίδι, όμως, δεν μας έκανε εντύπωση αν υπάρχει ένα DLC!

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα σχόλιο!