Tuesday, April 30, 2024
Νέα

Το πρώτο patch του Super Mario Bros. 35

Αν και αναμενόμενο το Super Mario Bros. 35 λαμβάνει την έκδοση 1.0.1.

Super Mario Bros. 35

Δέκα μέρες κυκλοφορίας κλείνει σήμερα το Super Mario Bros. 35 και ήδη έχουν συμβεί πολλά. Το παιχνίδι έχει ήδη τεράστια επιτυχία με φανατικό κοινό. Μέσα στην εβδομάδα εμφανίστηκαν και διάφοροι χάκερ που χρησιμοποίησαν τις δυνατότητές τους για να κλέψουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Nintendo επιλήφθηκε του θέματος και έδωσε άμεσα λύση. Έγινε διαθέσιμο το patch 1.0.1 και οι μόνες πληροφορίες που έδωσε η εταιρία επίσημα είναι:

General Fixes

General fixes

– An issue fixed where enemies would continue to appear within the current screen area without the player moving forward.
-Fixed an issue where certain player icons were not displaying correctly in Coin Ranking.
-Fixed other issues to enhance the overall gameplay experience.

Κάντε ενημέρωση το παιχνίδι και πείτε μας την γνώμη σας. Υπάρχει εμφανής βελτίωση του παιχνιδιού?

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!