Προσφορά για το νέο 8BitDo Pro Controller από το Market24

Ένα από τα καλύτερα χειριστήρια έγινε καλύτερο

Κακά τα ψέματα όταν σκεφτόμαστε χειριστήρια για το Switch πρώτα περνάει απτο μυαλό μας το Pro Controller της Nintendo και μετά το SN30 Pro της 8BitDo. Μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή του ορίτζιναλ που αγάπησαν πολλοί.

Συμβατό με μια πληθώρα πλατφόρμες το SN30 Pro 2 είναι η καλύτερη παρέα στο παιχνίδι σας. Μέσω εφαρμογής στο κινητό μπορείτε να προσαρμόσετε τα κουμπιά στα γούστα σας.

  • Switch
  • Windows
  • macOS
  • Android
  • Steam
  • Raspberry Pi

Η προσφορά

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το Pro 2 Controller (SN 30 v2) της 8BitDo. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders, θα κάνετε δικό σας το περιφερειακό με κόστος 49,99€ (κανονική τιμή 59,99€). Τα χειριστήρια είναι διαθέσιμα προς προ-παραγγελία.

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Mario Kart Live: Home Circuit Market24

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *