Δέκα συμβουλές για το TRIANGLE STRATEGY

Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές σας περιμένει στο TRIANGLE STRATEGY. Αφήστε τις πεποιθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν, αλλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να εμποδίσετε τους εχθρούς σας μόνο με πεποίθηση. Σχεδιάστε τα πλάνα σας ανάλογα με αυτές τις δέκα συμβουλές τακτικής!

Η Nintendo μας προσφέρει 10 συμβουλες για αυτόν τον καταπληκτικό τίτλο και είπαμε να σας τις παραθέσουμε εν αναμονή του review του που ήδη ετοιμάζεται.

1. Η τοποθέτηση είναι το κλειδί για τη νίκη

Η τοποθέτηση των μονάδων σας στον χάρτη μπορεί να κάνει τη διαφορά σαν μία παρτίδα σκάκι:

  • Χρησιμοποιήστε το υψηλό έδαφος. Οι τοξότες και οι μάγοι σας μπορούν να επιτεθούν από ασφαλή απόσταση και να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.
  • Επιτεθείτε στους εχθρούς από πίσω για να πετύχετε ένα κρίσιμο χτύπημα. Περικυκλώστε τους με δύο συμμάχους για να εκτελέσετε μια δεύτερη αυτόματη επίθεση. Φροντίστε μόνο να μην έχετε την ίδια μοίρα.
  • Μην επιτίθεστε τυφλά και απομακρύνεστε από τους θεραπευτές σας!

2. Προετοιμαστείτε προσεκτικά για κάθε μάχη

Φρόντισε πάντα να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους συντρόφους. Κατά τη φάση προετοιμασίας μάχης, επιλέξτε Unit Placement και ελέγξτε εάν χρησιμοποιείτε τον μέγιστο δυνατό αριθμό στρατιωτών. Εάν δεν το έχετε, επιλέξτε ένα κενό τετράγωνο και προσθέστε έναν πατώντας το κουμπί A. Αυτά που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην συγκεκριμένη μάχη θα επισημανθούν ως προτεινόμενα.

Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε ή να αλλάξετε συμμάχους που έχετε ήδη στον χάρτη. Επιλέξτε τα και πατήστε το κουμπί Y, ακολουθούμενο από το κουμπί A για να τα ανακαλέσετε. Πριν ξεκινήσετε, φροντίστε επίσης να προσαρμόσετε την θέση των συμμάχων σας, για να τους βάλετε σε πιο πλεονεκτικές θέσεις από τις αρχικές!

3. Δαμάστε τα στοιχέια της φύσης

Φωτιά, πάγος, κεραυνός. Αυτές οι δυνάμεις της φύσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους συμμάχους σας εναντίον των εχθρών σας. Το να βάλετε φωτιά σε μια περιοχή, για παράδειγμα, θα βλάψει κάθε στάση ή διέλευση αντιπάλων από εκεί. Το παγωμένο έδαφος, από την άλλη πλευρά, είναι δύσκολο να διασχιστεί και μειώνει την ακρίβεια όσων βρίσκονται σε αυτό.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε στρατηγικά τις στοιχειώδεις δυνάμεις των συμμάχων σας. Για παράδειγμα, ένας Pyromancer μπορεί να λιώσει μια παγωμένη περιοχή με τις φλεγόμενες επιθέσεις του, σχηματίζοντας μια λακκούβα. Ένας άλλος σύμμαχος μπορεί στη συνέχεια να ρίξει κεραυνό για να ηλεκτρίσει τη λακκούβα και όλους τους εχθρούς στα νερά της.

4. Η ταχύτητα είναι σημαντική

Θέλετε να προχωρήσετε με μια συγκεκριμένη μονάδα; Η σειρά με την οποία μπορούν να ενεργήσουν οι σύμμαχοί σας καθορίζεται από την ταχύτητά τους. Ελέγξτε την ταχλυτητα των μονάδων σας κατά τη φάση προετοιμασίας μάχης και αντικαταστήστε τις πιο αργές μονάδες εάν θέλετε να κάνετε μια πιο γρήγορη επίθεση.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε πάντα βιαστικοί. Εάν δεν υπάρχει κάποια ευνοϊκή κίνηση που μπορεί να κάνει ένας σύμμαχος, μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε τη σειρά του. Εάν δεν κάνετε καμία κίνηση και δεν χρησιμοποιήσετε εντολές, ο χρόνος μέχρι την επόμενη γύρα τους θα μειωθεί κατά 20%.

5. Ωρα να κατασκηνώσουμε

Εάν εξακολουθείτε να είστε λίγο αβέβαιοι για την δύναμη της ομάδας σας, μπορείτε να κατασκηνώσετε! Εκεί μπορείτε να διασκεδάσετε και να εκπαιδεύσετε τα στρατεύματά σας. Πάρτε μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις που θα σας προσφέρουν επάρκεια σε διάφορες στρατηγικές. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν με XP και με χρήσιμα αντικείμενα.

6. Ισχυρά αντικείμενα

Ένας πρεσβύτερος σας περιμένει στο Encampment και θα βρείτε πολλές χρήσιμες προμήθειες στο Sundry Shop. Χρησιμοποιήστε τα εύσημα (Kudos), που κερδίζετε στη μάχη εκτελώντας ειδικές κινήσεις, για να αγοράσετε τα διάφορα προϊόντα του. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε Quietuses, ειδικά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά στη μάχη για να εκτελέσετε ενέργειες όπως η αποτροπή ενός εχθρού από το να κάνει μια κίνηση, η αλλαγή συμμάχων σε τεράστιες αποστάσεις και πολλά άλλα – όλα αυτά εξτρά της γύρας σας! Προφέρει και μια πληθώρα βιβλίων πολλά από τα οποία περιέχουν ζωτικής σημασίας στρατηγικές και ιστορικές πληροφορίες.

7. Δώστε προαγωγή τους συμμάχους σας

Το Sundry Shop έχει και έναν άλλο σκοπό. Μπορείτε να προάγετε τους συντρόφους σας εδώ. Οι μονάδες θα ξεκινούν με τον βαθμό του Recruit, αλλά μπορούν να προαχθούν σε Βετεράνο και Ελίτ καθώς προχωράτε. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αγοράσετε Μετάλλια από το κατάστημα. Μόλις έχετε ένα μετάλλιο στο χέρι, απλώς επιλέξτε Promote Class και δώστε το στον σύμμαχο της επιλογής σας. Όχι μόνο θα αυξηθούν σημαντικά τα stats τους, αλλά θα μάθουν και νέες, ισχυρές ικανότητες.

8. Στοκάρετε αντικείμενα

Ποιος είναι καλύτερος άνθρωπος να παρέχει προμήθειες; Είναι ο Portly Merchant που θα βρείτε επίσης στο Encampment, να πουλάει άφθονα μπαχαρικά και υλικά. Αγοράστε θεραπευτικά αντικείμενα, μπαχαρικά που μπορούν να ενισχύσουν τις επιθέσεις σας ή να μειώσουν τη μαγεία των εχθρών, ακόμα και μαγικά δαχτυλίδια και φυλαχτά. Αυτά μπορούν να ενισχύσουν τις αντιστάσεις σας, να ενισχύσουν τις ικανότητες των συμμάχων σας και πολλά άλλα. Φροντίστε να προμηθευτείτε Ξύλο και Σίδηρο πριν επισκεφτείτε τον σιδερά.

9. Ακονίστε τα ξίφη σας

Βιβλίο ξορκιών, τόξο ή σπαθί, ο σιδεράς μπορεί να αναβαθμίσει όλα τα όπλα των συντρόφων σας. Βρείτε τον στο Encampment και επιλέξτε τον σύμμαχο που απαιτεί καλύτερο εξοπλισμό. Πληρώστε το Smithy με νομίσματα και υλικά όπως ξυλεία, σίδερο, πέτρα και ύφασμα για να δημιουργήσετε νέα, αναβαθμισμένα όπλα.

Αυτές οι αναβαθμίσεις με τη σειρά τους θα δώσουν στις μονάδες σας αυξημένη ζημιά, φυσική άμυνα, μαγική άμυνα και πολλά άλλα. Ειδικά υλικά όπως το ασήμι θα σας επιτρέψουν επίσης να αναβαθμίσετε την βαθμίδα των όπλων σας, ξεκλειδώνοντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος ικανοτήτων.

10. Εξερευνήστε το περιβάλλον σας

Η εξερεύνηση είναι βασικό μέρος της περιπέτειάς σας. Πριν πάρετε μια απόφαση σχετικά με την Ζυγαριά πεποίθησης (Scales of Conviction) ή αρχίσετε να πείθετε τους συμμάχους σας για τον σκοπό σας, ρίξτε μια ματιά τριγύρω αν έχετε την ευκαιρία. Μιλήστε με ντόπιους, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές πληροφορίες που μπορούν να ενισχύσουν ή να αμφισβητήσουν τις πεποιθήσεις σας. Ορισμένοι έμποροι πωλούν επίσης σπάνια είδη που δεν θα βρείτε στο Encampment.

Να είστε επίσης σε επιφυλακή για οτιδήποτε αστράφτει! Μπορείτε να ανακαλύψετε θεραπευτικά αντικείμενα, υλικά και ακόμη και σημειώσεις που περιέχουν ιστορικές πληροφορίες για τη Norzelia.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *