Saturday, April 20, 2024
Νέα

Χωρίς Πόντους Εμπειρίας το Paper Mario: The Origami King

Τα Paper Mario: The Origami King ξεφεύγει τελείως από το παραδοσιακό στυλ της Paper Mario σειράς καθώς δε θα έχει πόντους εμπειρίας ή experience points στα αγγλικά.

Τα νέα έρχονται από το γνωστό μας leaker του VentureBeat κο Jeff Grubb. Ο ίδιος έπαιξε το παιχνίδι και γράφει ένα είδος preview ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιεύσει και το review του παιχνιδιού.

Γενικώς, έχει πολύ αρνητικές εντυπώσεις από το παιχνίδι, καθώς όπως λέει, δεν έχει νόημα να αφήσει την εξερεύνηση του κόσμου και να μπει σε μία μάχη η οποία θα τον αφήσει στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν =. Προφανώς θα μείνει στην ίδια κατάσταση αφού δε θα πάρει πόντους εμπειρίας για να κάνει level up. Λέει επίσης ότι ούτε στο Zelda και στο Metroid υπάρχουν level up αλλά είναι τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Στο Paper Mario δεν έχει νόημα να κάνουν κάτι τέτοιο.

Όσο για τις μάχες λέει ότι μοιάζουν περισσότερο με puzzle game. Τέλος, αναφέρει ότι παρόλο που ξεκινάει με παράπονα, πρέπει να παραδεχτεί ότι το παιχνίδι είναι υπέροχο στο σύνολό του, η Intelligent Systems έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες preview του εδώ. Αναμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα για τα αναλυτικά reviews των μεγάλων sites.

Αφήστε ένα σχόλιο!