Friday, April 19, 2024
Νέα

Φτιάξτε το χαρακτήρα σας και ζήστε τη ζωή που εσείς θέλετε στο Animal Crossing: New Horizons

Πλησιάζοντας στην ημέρα κυκλοφορίας του Animal Crossing: New Horizons, η Nintendo φαίνεται να μας βομβαρδίζει με πληροφορίες για τον επερχόμενο μεγάλο της τίτλο.

Στον επίσημο ιαπωνικό λογαριασμό της σειράς στο Twitter ανέβηκαν μικρά κλιπάκια που δείχνουν ότι πλέον θα μπορούμε να τροποποιούμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του χαρακτήρα μας από την άνεση του σπιτιού μας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούμε το κατάστημα Shampoodle όπως συνέβαινε στους παλαιότερους τίτλους, γλιτώνοντάς μας τα πολυπόθητα Bells.

Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω συγκεντρωτικό γράφημα στον νέο τίτλο υπάρχει πληθώρα επιλογών για μάτια, μαλλιά, χρώμα δέρματος, ακόμα και για τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου του χαρακτήρα μας.

Πριν λίγες μέρες η Nintendo δημοσίευσε ένα εκτενές Nintendo Direct για το παιχνίδι, το οποίο μας έδειξε με πόση αγάπη εξέλιξε η εταιρία το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, δίνοντας στον παίκτη μεγάλη ελευθερία παραμετροποίησης, εκτός από τον χαρακτήρα, στην κατασκευή εργαλείων, σπιτιών και υποδομών, στη διαμόρφωση του εδάφους και πολλών άλλων στοιχείων, σε βαθμό που ποτέ πριν δεν προσφέρθηκε.

Το πρώτο Animal Crossing κυκλοφόρησε το 2001 για το Nintendo 64 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα franchises της Nintendo, το οποίο παρόλο που ίσως να φαίνεται αρκετά ιδιαίτερο στους παραδοσιακούς gamers, σημειώνει πάντα πολύ υψηλές πωλήσεις στοχεύοντας κυρίως σε ένα διευρυμένο κοινό, αλλά και σε όσους θέλουν απλά να παίξουν κάτι πιο χαλαρό και ξεκούραστο.

Το Animal Crossing: New Horizons, κυκλοφορεί στις 20 Μαρτίου 2020 αποκλειστικά για το Nintendo Switch, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει μια έκδοση της κονσόλας στα χρώματα του τίτλου.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!