Friday, March 29, 2024
Νέα

Το Seabed, τον Μάρτιο στο Switch.

Για τον επόμενο μήνα αναμένουμε στο eshop, το Seabed, μια yuri-themed νουβέλα, η οποία είχε μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει μόνο για την ιαπωνική αγορά.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, και θα περιέχει 2 επιπλέον ολοκαίνουργιες “σκηνές” απο την αρχική έκδοση΄του 2016.

Η ιστορία θα ακολουθεί τις ζωές, τριών διαφορετικών ηρωίδων, που έχουν κοινές επαφές, μεταξύ τους. Της Mizuno Sachiko, που βασανίζεται απο παραισθήσεις που της έχουν δημιουργηθεί, απο την προηγούμενη της σχέση με την Takako. Την ίδια την Takako που, ραγδαία χάνει την μνήμη της και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει και την Narasaki Hibiki, την ψυχοθεραπεύτρια που ερευνά το πως ακριβώς λειτουργεί η μνήμη και η ανθρώπινη φύση γενικότερα.

Τρείς φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες, που θα βρεθούν να κυνηγούν έναν κοινό σκοπό. Το να προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν την αλήθεια απο την παραίσθηση, το πραγματικό από το ιδεατό.

Ενδιαφέρον ακούγεται και προσωπικά, μου ξύπνησε την επιθυμία να δω ξανά το καταπληκτικό Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Αφήστε ένα σχόλιο!