Saturday, April 20, 2024
Νέα

Το Hogwarts Legacy καθυστερεί

Η Warner Bros Interactive Entertainment, πρόσφατα ανακοίνωσε οτι η κυκλοφορία του Hogwarts Legacy θα καθυστερήσει και πλέον η ημερομηνία κυκλοφορίας, για τις περισσότερες πλατφόρμες, είναι στις 10 Φεβρουαρίου 2023. H έκδοση του Switch πιθανότατα θα καθυστερήσει παραπάνω. Η Warner Βros. στο site της, έχει ενημερώσει στο launch date του Switch ώς “will be revellead soon”.

H Warner Bros. ενημέρωσε το κοινό, οτι η development ομάδα της είναι ενθουσιασμένη, για του fan της, που θα μπορέσουν να παίξουν το Hogwarts Legacy, όμως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να παραδώσουν την καλύτερη gaming εμπειρία.

Ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Switch version του παιχνιδιού, η οποία ανακοινώθηκε απο το πουθενά. Ελπίζουμε να έχουμε νέα μέχρι το τέλος του 2022.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!