Thursday, March 28, 2024
Νέα

Το Gamedec αποφάσισε να πάρει τον δρόμο για το Switch

Αφού δεν θα δούμε το Cyberpunk 2077 στο Switch, αποφάσισε το Gamedec να μας δώσει τον δικό του κόσμο στα χέρια μας.

Τα Anshar studios ετοιμάζουν έναν δικό τους cyberpunk κόσμο. Πρόκειται για ένα RPG που όσο παίζεις, ο κόσμος θα αλλάζει. Προσαρμόζεται στις επιλογές του παίκτη κάνοντας την κάθε επιλογή του σημαντική. Οι συνέπειες θα είναι είτε άμεσες είτε μακροπρόθεσμες. Κάποιες θα παραμένουν κρυφές μέχρι την στιγμή που δεν θα περιμένει ότι θα βρεθούν μπροστά του. Παρόλα αυτά οι δημιουργοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει σωστός η λάθος τρόπος. Οι επιλογές δεν θα κρίνονται ούτε θα προτείνονται εναλλακτικοί τρόποι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε από την πλατφόρμα του Kickstarter. Ο αρχικός στόχος ήταν 50.000 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο με σύνολο 170.000. Ήταν να κυκλοφορήσει μόνο σε PC καθώς δεν έπιασε τον στόχο για τις κονσόλες. Η Anshar όμως αποφάσισε και ανακοίνωσε ότι τελικά θα φέρουν το Gamedec στο Switch.

Δεν δήλωσαν κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας μόνο την χαρά τους που θα έρθει στην κονσόλα της καρδιάς μας.

Ξέρατε ότι…ο Kirby δεν είναι ούτε αγόρι ούτε κορίτσι;

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!