Tuesday, March 19, 2024
Νέα

Το Future Connected του Xenoblade Chronicles: Definitive Edition θα είναι διάρκειας 10 με 12 ωρών

Μας είναι ήδη γνωστό ότι το Xenoblade Chronicles: Definitive Edition θα έχει έναν επί πλέον επίλογο με τίτλο ‘Future Connected’ και θα λαμβάνει χώρα ένα χρόνο μετά το τέλος του κυρίως παιχνιδιού. Η διάρκεια αυτού το πρόσθετου content θα είναι 10 με 12 ώρες ενώ μπορεί να φτάσει και τις 20 ώρες αν κάνετε και τις αποστολές.

Μιλώντας στο περιοδικό Famitsu, ο director του Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Tetsuya Takahashi, είπε πως θα μπορούσαν να το κάνουν και μεγαλύτερης διάρκειας εάν το content αυτό ήταν με επί πλέον πληρωμή. Ο κος Tetsuya Takahashi μοιράστηκε ορισμένες ακόμη πληροφορίες στο περιοδικό:

  • Το προσωπικό της Monolith Soft έχει χωριστεί σε 3 τομείς, ένας εργάζεται στο Xenoblade: Definitive Edition, ο δεύτερος σε νέο τίτλο και ο τρίτος και στα 2.
  • Τα γραφικά στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού δεν ήταν τα καλύτερα αλλά έχουν βελτιωθεί αρκετά στην έκδοση του Switch.
  • Εφ’ όσον επρόκειτο για ένα remaster, η Monolith Soft δεν ήταν ικανή να ξανά γράψει τη μουσική με ορχήστρα, παρόλα αυτά βελτίωσαν την ποιότητα του ήχου.
  • Η συμπίεση data έγινε με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ η ποιότητα ήχου είναι καλύτερη σε σχέση με το Xenoblade Chronicels 2.

Πηγή 1, Πηγή 2

One thought on “Το Future Connected του Xenoblade Chronicles: Definitive Edition θα είναι διάρκειας 10 με 12 ωρών

Αφήστε ένα σχόλιο!