Friday, March 29, 2024
Νέα

Το FIFA 21 είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη

Το FIFA 21 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη για το 2020. Τα νέα προέρχονται από μια νέα αναφορά της GfK Entertainment για το FIFA 21 . Η συγκεκριμένη εταιρία παρακολουθεί τα δεδομένα φυσικών πωλήσεων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρακτικά ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς σε 16 από τις 19 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα. Συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου όπου η σειρά είχε πάντα έντονη απόδοση.

Μία εξαίρεση από τον κανόνα ήταν η Γαλλία. Όπου το Animal Crossing: New Horizons κέρδισε την πρώτη θέση για το έτος. Η απόδραση του νησιού της Νintendo, ήταν το δεύτερο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη συνολικά.

Η τρίτη θέση πήγε στο Mario Kart 8 Deluxe. Άξιο αναφοράς είναι πως το παιχνίδι κυκλοφόρησε ως μια βελτιωμένη έκδοση του ήδη υπάρχοντος Mario Kart 8. Από το 2017 που βρίσκεται στα ράφια των φυσικών αλλά και ψηφιακών καταστημάτων, πηγαίνει εξαιρετικά σε πωλήσεις. Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το franchise Mario Kart για το λογισμικό της Nintendo.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς συμπεριλαμβάνονται και αυτά τα τρία παιχνίδια με τις ψηφιακές πωλήσεις. Αλλά είναι σαφές ότι το 2020 ήταν μια υπέροχη χρονιά για τους μεγάλους τίτλους της Nintendo. Θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα το 2021; Γράψτε μας τα δικά σας σχόλια από κάτω από το άρθρο.

Πηγή

Διαβάστε το: Δωρεάν δοκιμή του Dead Cells για τους συνδρομητές

gyfantis

Ερωτευμένος με την Nintendo από το μακρινό 1993 όπου και έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου το GAME BOY στο σπίτι ενός φίλου του αδερφού μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι στο χώρο των video games για εμένα με αγαπημένα παιχνίδια τα Super Mario Land και Zelda Ocarina of time. Στον ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να αναλύσω το φαινόμενο του Animal Crossing.

Αφήστε ένα σχόλιο!