Friday, April 26, 2024
Νέα

Το demo του Yooka-Laylee and the Impossible Lair είναι εδώ

Το demo του Yooka-Laylee and the Impossible Lair είναι εδώ και λίγες μέρες διαθέσιμο στο eShop του Nintendo Switch. Έτσι έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον τίτλο δωρεάν πριν τον αγοράσετε. Αν μάλιστα αποκτήσετε τη πλήρη έκδοση, η πρόοδος σας απ’ το demo θα μεταφερθεί στο κανονικό παιχνίδι.

To Yooka-Laylee and the Impossible Lair είναι ένα 2D Platform με 3D γραφικά, εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών, Donkey Kong Country. Κυκλοφορεί για Nintendo Switch ήδη από τον Οκτώβριο του 2019. Η Playtonic, το studio πίσω απ’ το παιχνίδι ιδρύθηκε από
πρώην στελέχη της Rare. Το Soundtrack του παιχνιδιού το έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο David Wise, συνθέτης των Donkey Kong Country 1, 2, 3 & Tropical Freeze.

Ο τίτλος έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές συγκεντρώνοντας 79% μέσο όρο στο Metacritic. Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκπτωση στο eShop στα 20.09€ (-33%) από 29.99€ αρχική τιμή.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!