Sunday, April 28, 2024
Νέα

Τι μπορείτε να μεταφέρετε από το Bot στο Totk

TotK

Παρόμοια, όπως έγινε με πολλά άλλα παιχνίδια της Nintendo, οι παίκτες που έχουν save από το Breath Of The Wild θα λάβουν κάτι ξεχωριστό όταν αρχίσουν να παίζουν το TotK. Το κομμάτι προόδου που μεταφέρεται από το Breath Of The Wild στο Tears Of The Kingdom είναι σχετικά μικρό και δεν έχει πολύ βαρύ αντίκτυπο στο gameplay. Ωστόσο, είναι κάτι που πολλοί παίκτες θα εκτιμήσουν, όταν ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο TotK.

Εάν οι παίκτες έχουν save από το Breath Of The Wild στο Switch τους, όλα τα άλογα που έχουν κάνει register στο παιχνίδι θα μεταφερθούν στο Tears Of The Kingdom. Θα είναι διαθέσιμα αυτόματα μόλις φτάσετε στον πρώτο στάβλο. Έτσι θα ξεκινήσετε με μερικά καλά άλογα, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω και να δαμάσετε κάποια. Μόνο τα άλογα από το βασικό παιχνίδι του Breath Of The Wild θα μεταφερθούν και όχι από το Master Mode.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!