Friday, March 29, 2024
Νέα

Τεχνική ανάλυση του The Outer Worlds στο Switch από τους Digital Foundry

Το The Outer Worlds κυκλοφορεί σήμερα στο Nintendo Switch και οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Κατ’ αρχάς η ίδια η Virtuos που μεταφέρει το παιχνίδι στο Switch μας υποσχέθηκε ανάλυση 1080p με επίδοση 30fps. Για να δούμε όμως τι λένε οι ειδικοί στις αναλύσεις Digital Foundry.

Τεχνικώς, αυτό που μας είπε η Virtuos είναι σωστό λένε οι DF. Η εταιρεία κατάφερε να μεταφέρει ένα RPG, το οποίο δημιουργήθηκε με υψηλά στάνταρ μέσω της μηχανής Unreal Engine 4, σε ένα φορητό μηχάνημα. Παρόλα αυτά τεχνικώς φθάνει τα 1080p σε docked κατάσταση αλλά ο μέσος όρος είναι 720p. Όσο για undocked έχει μέσο όρο 540p αντί για 720p και φτάνει μέχρι και 384p. Το παιχνίδι φαίνεται μάλιστα πιο άσχημο και από ορισμένα PS3 / X360 παιχνίδια.

Τα κακά νέα δε μένουν μόνο στην ανάλυση και στην επίδοση. Αν δείτε το παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε ότι υπάρχει έντονο frame drop καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ναι μεν φτάνει τα 30fps αλλά δε μένουν καθόλου σταθερά και στις μάχες κατεβαίνουν και κάτω από τα 20fps. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε.

Οι DF προσθέτουν επίσης ότι η Virtuos έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε άλλα ports, όπως το Dark Souls Remasters.

Αισιόδοξη προσπάθεια της Virtuos αλλά δε μας έδωσε ότι μας υποσχέθηκε. Μακάρι να διορθωθούν τα θέματα με κάποιο μελλοντικό Patch.

Πηγή

2 thoughts on “Τεχνική ανάλυση του The Outer Worlds στο Switch από τους Digital Foundry

Αφήστε ένα σχόλιο!