Saturday, April 27, 2024
Νέα

Τα digital δώρα του Pokemon Legends Arceus

Έχοντας στα χέρια μας, τις Pokemon Brilliant Diamond και Shinning Pearl, η ώρα μπορεί να περνάει ευχάριστα. Όμως όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το Pokemon Legends Arceus. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που διαδραματίζεται στην αρχαία περιοχή Sinnoh, η οποία ονομάζεται Hisui. Εκεί θα αναλάβουμε την αποστολή να καταγράψουμε τα στοιχεία για το πρώτο Pokedex που φτιάχτηκε ποτέ!

Πάμε όμως τώρα να δούμε κάποια ωραία δωράκια, που μας περιμένουν με την κυκλοφορία του στις 28 Ιανουαρίου 2022:

In Game gifts

Τα δώρα ρουχισμού θα τα πάρετε αφού λάβετε μέρος στην Galaxy Expedition Team. Για να τα παραλάβετε θα πρέπει να μιλήσετε στον πωλητή ρούχων. Αν έχετε save στην κονσόλα σας από τα Pokemon Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee, θα πάρετε ως δώρο μάσκες Pikachu & Eevee.

Τα save από τις Sword & Shield θα σας προσφέρουν το Shaymin outfit, αλλά και ένα quest στο post game που θα σας επιτρέψει να πιάσετε το Shaymin Land Forme. Για όσους έχουν και save από τις Brilliant Diamond και Shinning Pearl. Θα λάβουν την Team Galactic outfit και στο post game ένα quest στο οποίο θα συναντήσετε τον Darkrai.

Mystery gifts

Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ! Όσοι αγοράσουν το παιχνίδι νωρίς, θα μπορούν μέχρι και τις 09/05/2022 να λάβουν μέσω του Mystery Gift την Baneful Fox Mask αλλά και το Hisuian Growlithe Kimono Set.

Hisuian Forms

Στην περιοχή Hisui, αρκετά Pokemon θα έχουν νέες μορφές! Ας δούμε μερικές:

Hisuian Growlithe, Voltorb, Zorua, Zoroark, Braviary, Kleavor (εξέλιξη του Scyther), Basculegion (εξέλιξη του Basculin) και Wyrdeer (εξέλιξη του Stantler).

Διαβάστε Pokemon news by Nintenders.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!