Saturday, April 20, 2024
Νέα

Συντριπτικές οι πωλήσεις του Animal Crossing: New Horizons λέει ο επικεφαλής του Famitsu

Το Bloomberg και πιο συγκεκριμένα ο γνωστός reporter Takashi Mochizuki, κάνουν ένα αφιέρωμα στο Animal Crossing New Horizons και στην επιτυχία του παιχνιδιού. Στο άρθρο αυτό μιλάνε οι ειδικοί αναλυτές από το Famitsu και το Morningstar.

Λέει ο επικεφαλής της έρευνας του περιοδικού Famitsu: “Κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχε τόση μεγάλη επιτυχία και είναι ξεκάθαρο πως το franchise κερδίζει αρκετούς νέους fans λόγω του εγκλεισμού στα σπίτια μας από τον COVID-19. H Nintendo θα είχε πουλήσει πολλά περισσότερα Switch αν είχε αποθέματα.”

Ο αναλυτής της Morningstar Kazunori Ito αναφέρει: “Το παιχνίδι είναι τέλειο για τους παίκτες σήμερα καθώς μπορείς να ξοδέψεις ατελείωτες ώρες σε έναν όμορφο και ζεστό κόσμο. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τόσους πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τόσες πολλές εικόνες και βίντεο στα social media”.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι πούλησε 1.88 εκατομμύρια στο πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. Δε γνωρίζουμε τα παγκόσμια νούμερα ακόμα όμως στις 7 Μαΐου θα αποκαλυφθούν από τη Nintendo μαζί με τα οικονομικά της εταιρείας.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!