Wednesday, April 24, 2024
Νέα

Στην “επόμενη γενιά Nintendo” το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Πριν λίγες μέρες θα διαβάσατε εδώ για το νέο RPG από τους δημιουργούς του Suikoden το οποίο επρόκειτο να γίνει fund μέσω Kickstarter και να κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch και άλλες κονσόλες.

Το Kickstarter ανέβηκε χθες αργά το απόγευμα κατακτώντας μέσα σε λίγες ώρες τον αρχικό στόχο των 500.000$ για την έκδοση σε PC ενώ μέσα στη νύχτα ξεπεράστηκε και ο στόχος του 1.000.000$ που εξασφαλίζει την έκδοση του παιχνιδιού σε κονσόλες.

Ωστόσο το παιχνίδι εν τέλει δε θα το δούμε στο Switch καθώς σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η μεταφορά είναι δύσκολη και κοστίζει, στηρίζοντας το και σε παλαιότερα Kickstarter projects από άλλους developers που είχαν θέματα με τις μεταφορές τους στο Switch. Έτσι ο στόχος είναι να κυκλοφορήσουν το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes στο επόμενο hardware της Nintendo χωρίς προφανώς να γνωρίζουν πότεθα έρθει αυτό. Σε κάθε περίπτωση οι δημιουργοί δεσμεύονται για τηνκυκλοφορία του Eiyuden σε κονσόλα της Nintendo:

…if the console stretch goal is cleared, we will create a version of the game for Nintendo hardware.

Hopefully, that will be something akin to a Switch 2, allowing for similar quality and gameplay experience across all platforms. In the end, if no such console is announced by the time we need to create new console version branches, we will go through the major challenges of the aforementioned texture changes and code rewrites, or refund any backers who pledged to the platform, if there is absolutely no solution.

Δεδομένου πάντως ότι ο στόχος είναι να κυκλοφορήσει το 2022, δεν αποκλείεται μέχρι τότε να υπάρχει ένα δυνατότερο Switch. Ο χρόνος θα δείξει.

πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!