Friday, March 29, 2024
Guides

Guide: Πως να φτιάξετε ένα Nintendo Switch όταν δεν ανάβει ή δε φορτίζει

Το γνωστό site με νέα της Nintendo Nintendolife, έκανε έναν οδηγό για το πως να φτιάξετε ένα Nintendo Switch όταν δεν ανάβει ή δε φορτίζει. Εμείς σας μεταφράσαμε τον οδηγό ώστε να είναι προσβάσιμος για όλους!

Πρόβλημα n° 1: Το Nintendo Switch δεν ανάβει

Το πρώτο βήμα που κάνουμε σε αυτή την περίπτωση είναι να βάλουμε το Nintendo Switch για φόρτιση. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά υπάρχουν αναφορές βάσει των οποίων επανήλθε το Switch σε πλήρη λειτουργία. Απλά αφήστε το για φόρτιση απευθείας στον αυθεντικό φορτιστή και όχι στο dock για περίπου 1 ώρα.

Εάν η παραπάνω λύση δεν είναι αποτελεσματική απλά πραγματοποιήστε ένα hard reset. Κρατήστε το Volume Down και το Power κουμπί για περίπου 10-15 δευτερόλεπτα, απελευθερώστε το και επιλέξτε ένα hard reset ή επαναφορά συστήματος.

Πως να φτιάξετε ένα Nintendo Switch όταν δεν ανάβει ή δε φορτίζει


Πως να φτιάξετε ένα Nintendo Switch όταν δεν ανάβει ή δε φορτίζει part 2

Πρόβλημα n° 2: Το Nintendo Switch δε φορτίζει

  1. Το πιο προφανές είναι να φορτίσετε το Nintendo Switch με έναν αυθεντικό φορτιστή της Nintendo και όχι με κάποιον third party φορτιστή.
  2. Εάν η παραπάνω λύση δεν είναι αρκετή, αφήστε το φορτιστή να ξεκουραστεί. Δηλαδή αποσυνδέστε τον από την πρίζα και από το Switch και αφήστε το περίπου 60 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά να δείτε εάν τώρα δουλεύει.
  3. Τσεκάρετε το φορτιστή για βλάβες ή φθορές. Αυτές μπορεί να έχουν προκύψει πάνω στο καλώδιο ή στο κλιψάκι USB-C. Δείτε μέσα στην υποδοχή USB-C εάν τα pins είναι στη θέση τους ή εάν λείπει κάτι.
  4. Αφήστε το Switch να φορτίσει περίπου 2 ώρες και δοκιμάστε ξανά.
  5. Εάν όλα από τα παραπάνω αποτύχουν απλά καλέστε την επίσημη αντιπροσωπεία της Nintendo της χώρας που βρίσκεστε. Για την Ελλάδα καλέστε τη CD Media.
Πως να φτιάξετε ένα Nintendo Switch όταν δεν ανάβει ή δε φορτίζει
Πως να φτιάξετε ένα Nintendo Switch όταν δεν ανάβει ή δε φορτίζει
Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!