Monday, April 29, 2024
Νέα

Οριστικό τέλος για την E3

E3 logo

Η E3, η έκθεση που για πολλά χρόνια αποτελούσε το μεγαλύτερο event στον χώρο του gaming, αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Η ανακοίνωση ήρθε από την διοργανώτρια της έκθεσης, ESA.

Παρότι η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη, πρόκειται για μία ιστορική μέρα. Καθώς η E3 έχοντας ξεκινήσει το 1995, έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο. Και στην διάρκεια όλων αυτών των ετών, μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές και κάμποσα ξενύχτια.

Βέβαια δεν πρόκειται για μια εξέλιξη που ήρθε από το πουθενά. Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία E3 που κατάφεραν να διεξάγουν οι διοργανωτές ήταν αυτή του 2019. Έπειτα ακολούθησε η πανδημία η οποία, περάν όλων των άλλων, αποτέλεσε καταστροφική και για events όπως αυτό που απαιτούσαν φυσική παρουσία. Μια κατάσταση που οδήγησε τους τρεις platform holders αλλά και μεγάλους publishers να δημιουργήσουν δικά τους ψηφιακά events (βλέπε Nintendo Direct)

Αν και η αλήθεια είναι πως η E3 τα τελευταία χρόνια έχανε σιγά σιγά την μαγεία της, το οριστικό αντίο δεν μπορεί να μην είναι στενάχωρο.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6700 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!