Friday, March 29, 2024
Νέα

Οι Nintenders σας καλωσορίζουν στο νέο τους Facebook Group, το Nintendo Retro Club GR!

Το Nintendo Retro Club GR, δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθούμε όλοι οι fans της Nintendo που υπήρξαμε κάτοχοι κονσολών της, πριν από την κυκλοφορία του Nintendo Switch.

Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι με το Switch, έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα της αγαπημένης μας εταιρίας σε κοινό που πριν δεν είχε ασχοληθεί με τις κονσόλες και τα παιχνίδια της. Με το νέο μας Facebook Group, στοχεύουμε να διατηρήσουμε την θεματολογία του Nintendo Switch GR, καθαρά γύρω από τη νέα κονσόλα της Nintendo. Θέλουμε όμως και να δώσουμε στους επί δεκαετίες fans της Nintendo στην Ελλάδα, έναν χώρο για να αναπολήσουν, να συζητήσουν, να μοιραστούν, να επιμορφώσουν τους πιο νέους και γενικά να εκφράσουν την αγάπη τους για όλες τις παλαιότερες κονσόλες και τα παιχνίδια της εταιρίας. 

H Nintendo κατασκευάζει κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών εδώ και 43 χρόνια, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 750 εκατομμύρια κονσόλες και δισεκατομμύρια παιχνίδια. Κατέχει μακράν την πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία από όλες τις υπόλοιπες εταιρίες της βιομηχανίας μαζί, φόρος τιμής στην οποία είναι το Nintendo Retro Club GR. Βασιζόμαστε λοιπόν σε εσάς, τους παλαιότερους που την ξέρετε και τους νεότερους που ενδιαφέρεστε να τη μάθετε, για να δημιουργήσουμε μαζί άλλη μια τόσο ζωντανή ομάδα, όπως είναι το Nintendo Switch GR. 

Όλες οι περασμένες οικιακές κονσόλες της Nintendo, Color-TV Game, Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System, Nintendo 64, Nintendo Gamecube, Wii, Wii U, χωρίς να ξεχνάμε τα φορητά της, Game & Watch, Game Boy, Virtual Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Nintendo DS και Nintendo 3DS είναι εδώ! 

Εγγραφείτε λοιπόν στο ολοκαίνουριο Nintendo Retro Club GR από το Nintenders.gr και μοιραστείτε εικόνες, ιστορίες, φωτογραφίες, βίντεο, εμπειρίες, σχόλια, αγγελίες, οδηγούς αγοράς, tips & tricks για console & game hunting και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε σχετικά και τις παλαιότερες κονσόλες της Nintendo.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να εγγραφείτε και στα υπόλοιπα groups και σελίδες των Nintenders: 

Here we GO!

Αφήστε ένα σχόλιο!