Thursday, April 25, 2024
Νέα

Νέο Story Trailer για το Immortals Fenyx Rising

Νέο trailer κυκλοφόρησε η Ubisoft για τον νέο της τίτλο. Από αυτό το, ομολογουμένως διασκεδαστικό, trailer μπορούμε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες για την ιστορία του τίτλου. Στο Immortals Fenyx Rising (μέχρι πρότινος γνωστό ως Gods & Monsters) αναλαμβάνετε τον ρόλο του Fenyx, ενός φτερωτού ημίθεου. Σκοπός σας είναι να βοηθήσετε τους θεούς του Ολύμπου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και μαζί να νικήσετε τον Typhon, τον καταστροφέα των θεών. Ακολουθεί το trailer:

Όπως ακούσατε, την αφήγηση του trailer ανέλαβαν οι Προμηθέας και Δίας, ονόματα γνωστά σε όλους μας. Οι γνώριμοι χαρακτήρες όμως δε σταματούν εδώ. Στο ταξίδι σας στον κόσμο του Immortals Fenyx Rising θα συναντήσετε πολλά γνωστά πρόσωπα μιας και είναι εξ ολοκλήρου βασισμένο στην Ελληνική μυθολογία.

Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου είναι η Ubisoft Quebec. Το ίδιο studio που βρισκόταν και πίσω από το Assassin’s Creed Odyssey. Μιας ακόμη εξαιρετικής αναπαράστασης του αρχαίου Ελληνικού κόσμου.

Το Immortals Fenyx Rising αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου για Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X και PC.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook Nintendo Switch GR και ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!