Friday, April 19, 2024
Νέα

Μήπως το Xenoblade Chronicles: Definitive Edition είναι πολύ κοντά;

Μια καταχώρηση στη λίστα των παιχνιδιών του Amazon Mexico ίσως να μας αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου HD remaster, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Πιο συγκεκριμένα, η καταχώρηση έγινε για τις 29 Μαΐου 2020 που τυχαίνει να είναι Παρασκευή, η οποία είναι συνηθισμένη μέρα που η Nintendo κυκλοφορεί τα παιχνίδια της. 

Πρόκειται για απλό λάθος ή για πρόωρη ανακοίνωση ενόψει και του φημολογούμενου Nintendo Direct της επόμενης εβδομάδας; Το Direct, σύμφωνα με διαρροές των προηγούμενων ημερών, θα ακολουθήσει έπειτα από ένα Nintendo Indie World (πραγματοποιήθηκε χθες) και θα περιέχει πληροφορίες για το Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.

Πριν λίγες μέρες, ο τίτλος προστέθηκε στο ευρωπαϊκό Nintendo eShop χωρίς καμία επιπλέον πληροφορία, ενώ τον Φεβρουάριο αξιολογήθηκε από τον φορέα ηλικιακής αξιολόγησης για τη Βόρεια Αμερική, ESRB, αλλά και από αυτόν της Νότιας Κορέας.

Επειδή σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, κατά τα φαινόμενα είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να ξαναζήσουμε επιτέλους αυτό το εκπληκτικό αριστούργημα που λέγεται Xenoblade Chronicles. Ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή, ώσπου να επιβεβαιωθούν οι φήμες, βλέποντας για εκατομμυριοστή φορά το announcement trailer του τίτλου. 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!