Sunday, April 28, 2024
Νέα

Η Nintendo αποκάλυψε το “Switch 2” σε developers [Φήμη]

Nintendo Switch Family

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurogamer, η Nintendo αποκάλυψε το “Switch 2”, την νέα της κονσόλα σε επιλεγμένους developers. Η εν λόγω παρουσίαση φημολογείται ότι έγινε στα πλαίσια της Gamescom που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, τις φήμες έσπευσε να φουντώσει και το VGC, αναφέροντας σε άρθρο του, ότι αυτές επιβεβαιώνονται και από δικές του πηγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , παρουσιάστηκε μία βελτιωμένη εκδοχή του Breath of the Wild. Η οποία, σε σύγκριση με το αρχικό, έτρεχε σε υψηλότερο framerate και μεγαλύτερη ανάλυση. Και τα δύο μέσα τονίζουν πως δεν υπάρχει ένδειξη ότι το παιχνίδι θα επανακυκλοφορήσει στη νέα κονσόλα. Εμείς πάλι από την πλευρά μας, κρίνοντας από το πόσα παιχνίδια επανακυκλοφόρησαν σε αυτή την γενιά, δεν το θεωρούμε καθόλου απίθανο.

Επίσης φημολογείται oτι παρουσιάστηκε το The Matrix Awakens. Ένα εντυπωσιακό tech demo της Unreal Engine 5 που είχε κυκλοφορήσει το 2021. Σκοπός του ήταν να επιδείξει τις ικανότητες των Xbox Series X και PS5.

To demo έτρεχε κάνοντας χρήση του DLSS, της upscaling τεχνολογίας της Nvidia και σύμφωνα με όσα λέγονται παρουσίασε αποτελέσματα αντάξια της γενιάς που διανύουμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα δούμε και αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά, μιας και οι φήμες εξακολουθούν να μιλάνε για μία κονσόλα που θα έχει παρόμοια μορφή με το Switch.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!