Saturday, April 27, 2024
Νέα

Δύο παιχνίδια Lara Croft έρχονται στο Switch

Δύο παιχνίδια Lara Croft έρχονται στο Nintendo Switch το 2022, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της στην κονσόλα.

Η Crystal Dynamics σε συνεργασία με την Feral Interactive ανακοίνωσαν ότι φέρνουν τα Lara Croft and the Guardian of Light και Lara Croft and the Temple of Osiris στο Nintendo Switch το 2022.

Αυτοί οι τίτλοι Tomb Raider έχουν έντονες σκηνές δράσης, γρήγορες μάχες και παζλ. Προσφέρουν επίσης multiplayer, και co-op τα οποία φαίνεται να ταιριάζουν στο Switch. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για το ντεμπούτο αυτών των δύο παιχνιδιών στο Switch, εκτός του 2022.

Όσο για περισσότερα Tomb Raider, δεν υπήρξαν πολλές ανακοινώσεις για μελλοντικά παιχνίδια. Υπάρχει η σειρά Tomb Raider Netflix, η οποία έχει επιστρατεύσει τη Hayley Atwell για να υποδυθεί τη κεντρική ηρωίδα. Ίσως αυτή η σειρά μπορεί να αναζωογονήσει λίγο τη σειρά παιχνιδιών.

Παρ’ όλο που το Shadow of the Tomb Raider κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια, φαίνεται ότι έχει περάσει περισσότερος καιρός από τότε που είδαμε τη Lara σε δράση βιντεοπαιχνιδιών. Εσείς θα θέλατε περισσότερη Lara Croft στην αγαπημένη σας κονσόλα; Γράψτε μας από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5100+ Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

gyfantis

Ερωτευμένος με την Nintendo από το μακρινό 1993 όπου και έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου το GAME BOY στο σπίτι ενός φίλου του αδερφού μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι στο χώρο των video games για εμένα με αγαπημένα παιχνίδια τα Super Mario Land και Zelda Ocarina of time. Στον ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να αναλύσω το φαινόμενο του Animal Crossing.

Αφήστε ένα σχόλιο!