Saturday, April 27, 2024
Νέα

Αποκαλύφθηκε το Crash Bandicoot 4: It’s About Time σε λίστα αξιολόγησης στο Taiwan

Η Taiwan Digital Game Rating Committee πρόσθεσε στη λίστα της το Crash Bandicoot 4: It’s About Time για τα PS4 και Xbox One. To studio ανάπτυξης είναι το ίδιο στούντιο που έφερε το Spyro Reignited Trilogy, το Toys for Bob.

Η σειρά Crash Bandicoot ξεκίνησε κάπου το 1996 από τη Naughty Dog για τις κονσόλες της Sony. Κυκλοφόρησαν 3 κύριοι τίτλοι της σειράς με τον τελευταίο να είναι το Crash Bandicoot: Warped το 1998. Φαίνεται πως αυτό που βρέθηκε στις λίστες ταξινόμησης παιχνιδιών να είναι η συνέχεια της τριλογίας του PS1.

Για την ώρα κανένα νέο για Switch αλλά δε θα ταν παράλογο να υποθέσουμε ότι θα κυκλοφορήσει και για τη κονσόλα της Nintendo. Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε και την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού.

“Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash’s mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible.”

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!