Thursday, April 25, 2024
Νέα

[Έκτακτο] Ανοίγουν επίσημα οι παραγγελίες για το Nintendo Switch Oled

Με ένα Tweet στον επίσημο λογαριασμό της η Nintendo μας ανακοίνωσε πριν 8 ώρες ότι από 24 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το Nintendo Switch Oled.

“Nintendo Switch (organic EL model) will start accepting reservations at game stores, online shops, and My Nintendo stores nation-wide from September 24th (Friday)”

Google Translate
Nintendo Switch Oled
Switch OLED

Λίγα λόγια για το Nintendo Switch Oled

Το νέο μέλος της οικογένειας του Switch ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2021. Οι προσθήκες σε σχέση με το κλασσικό Switch είναι:

  • 64GB internal storage
  • Νέα ηχεία
  • Νέο dock με Ethernet port
  • Νέο ρυθμιζόμενο stand
  • Νέα OLED οθόνη, 7 inches

Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: το κλασικό μπλε/κόκκινο και σε άσπρο. Θα είναι διαθέσιμο στις 8 Οκτώβρη και θα λέγεται Nintendo Switch (OLED model).

Δείτε όλο το βίντεο της παρουσίασης του νέου μοντέλου

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!