Friday, March 29, 2024
Νέα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του Disney ILLusion Island για το Nintendo Switch

Η Disney Interactive επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Disney ILLusion Island στο Nintendo Switch.

Σε αυτό το 2D platformer, θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ως Mickey, Minnie, Donald και Goofy για να εξερευνήσουμε το μυστηριώδη νησί, Monoth.

Το Diaia Studios είναι πίσω απο την δημιουργία του παιχνιδιού, η οποία πρόσφατα μας έδωσε το Battletoads reboot για το Xbox One και PC.

Όπως αναφέρεται απο την εταιρεία:

“Fans are in for a treat with the upcoming launch of the whimsical cartoon-like experience offered by Disney Illusion Island,” enthuses Disney, Pixar and 20th Century Games vice president Luigi Priore. “We’re thrilled to work with developer Dlala Studios as they expand upon the Mickey & Friends world with a new and original storyline, engaging gameplay and delightful hand-drawn art style.”

Το ILLusion Island στο Nintendo Switch

Ο τίτλος αναμένεται στις 28 Ιουλίου 2023

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Marios Siatos

Απο την παιδική μου ηλικία υπήρξε η πρώτη ενασχόληση με κονσόλα της Nintendo,το SNES. Το Zelda & Mario ήταν αρκέτα για να με κρατήσουν μέχρι σήμερα στο κόσμο των videogames.

Αφήστε ένα σχόλιο!