Tuesday, April 16, 2024
Νέα

Έρχεται το anti-RPG παιχνίδι των 90s – “Μoon”

Το 1997 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και αποκλειστικά στην Ιαπωνία το”Μoon”, το κλασικό “anti-RPG”. Για πρώτη φορά λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε κι εμείς αυτό το μαγευτικό παιχνίδι. Μάλιστα μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να το κάνετε και pre-order. Θα σας κοστίσει 15,99 ευρώ αλλά θα μπορείτε να το παίξετε από τις 27 Αυγούστου και μετά.

"moon"- capture image

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι παλιά εργαζόντουσαν για την παλιά Square. Δουλειές τους είναι το Super Mario RPG και το Romancing SaGa. Το “Moon” κυκλοφόρησε για το PlayStation στην Ιαπωνία και σκοπός ήταν να κυκλοφορήσει και στην Αμερική αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε.

Τελικά το “Μoon” ξαναήρθε στην επιφάνεια στο ιαπωνικό Nintendo Switch e-Shop πέρυσι και αμέσως άγγιξε την κορυφή. Τώρα για πρώτη φορά παίρνει αγγλική μετάφραση και το αναμένουμε με αγωνία…

The story so far

"moon"-image of the game

Ένα αγόρι «πέφτει» μέσα στα άδυτα ενός τηλεοπτικού κόσμου. Η περιοχή που προσγειώνεται ονομάζεται Moon World. Από εκεί ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με σκοπό να βρει το αγόρι την αγάπη και να επαναφέρει το χαμένο φεγγαρόφωτο.

Σε τι διαφέρει από τα άλλα παιχνίδια:

  • Είναι RPG χωρίς μάχη.
  • Μαζεύετε «αγάπη» για να ανεβείτε level.
  • Μπορείτε να διαλέξετε την δική σας μουσική με το Moon Disc system.

Παρακολουθήστε το trailer για να μπείτε στο κλίμα του παιχνιδιού:

Μείνετε συντονισμένοι στους nintenders.gr για να ανακαλύπτετε ακόμα περισσότερα νέα.

Credits: Πηγή 1, Πηγή 2

Αφήστε ένα σχόλιο!