Thursday, April 25, 2024
Νέα

Το Switch OLED εμφάνισε burn-in

Μια απο τις μεγαλύτερες ανησυχίες των fans είναι η διάρκεια ζωής, των oled screens. Η OLED παρέχει μεγαλύτερη ευκρίνεια και ομορφότερη εικόνα, με το ρίσκο όμως να συμβεί burn-in και τα pixels να καίγονται σε περίπτωση που η χρήση είναι συχνή, υπο συνθήκες. Ο γνωστός Youtuber, Bob Wulff, αποφάσισε να τεστάρει το Switch OLED, αφήνοντας το να τρέχει για 7.000 ώρες, δηλαδή για 9,5 μήνες περίπου.

Όπως θα δείτε και στο videο, η οθόνη έδειξε κάποια θολούρα σε μερικά πολύ σκοτεινά σημεία στο παιχνίδι, το οποίο είναι αισθητό με το μάτι. Επίσης τονίζει οτι τα αποτελέσματα αυτά οφείλονται, αφότου άφησε να τρέχει ενα συγκεκριμένο παιχνίδι για πολύ μεγάλη περίοδο, το Zelda: Breath of the Wild.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

One thought on “Το Switch OLED εμφάνισε burn-in

  • Δυστυχώς το burn-in είναι ”ΑΚΟΜΑ” ένα σταθερό φαινόμενο που ΔΕΝ μπορούν να αποτινάξουν από πάνω τους τα OLED πάνελς!
    Δυστυχώς τόσο η LG – SAMSUNG – SONY και λοιπές εταιρείες τεχνολογίας, δεν έχουν βρει ΑΚΟΜΑ 100% λύσει για αυτό το πρόβλημα.🤷‍♂️
    Είναι με μαθηματική ακρίβεια δεδομένο ότι. Ένα οποιοδήποτε πάνελ OLED, μακροπρόθεσμα θα εμφανίσει burn-in…….όσο και αν το προσέχεις!🤔

    Αν και το Switch OLED είναι κατά πολύ καλύτερο από το βασικό μοντέλο του 2017 και του 2019. Δεν θα επενδύσω στην αγορά του, γιατί το burn-in είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστεί αργά η γρήγορα.
    Το burn-in ήταν και ο βασικότερος λόγος, που απέφυγα την αγορά της 65αρας 4Κ OLED LG C9 το 2019, και προτίμησα να αγοράσω την 65αρα 4Κ QLED SAMSUNG Q90R!
    Σήμερα όμως. Και από το 2019 που εγώ επένδυσα σε high end TV, έχουμε τα QD- OLEDs πάνελς.
    Τα οποία και δείχνουν ότι στοχεύουν στο να εξαλείψουν το burn-in.
    Η SAMSUNG S95B QD- OLED και η SONY Α95Κ QD- OLED, είναι τα πρώτα ας πούμε δείγματα!

    Ωστόσο το μέλλον θα δείξει ΑΝ και κατά ΠΟΣΟ θα τα καταθέρουν………………….🤷‍♂️🤷‍♂️

    Reply

Αφήστε ένα σχόλιο!