Friday, March 29, 2024
Νέα

Το Paper Zelda: A Crafted Parody πρέπει να κυκλοφορήσει άμεσα!

Το κανάλι 64 Bits του Youtube που ασχολείται με παρωδίες βιντεοπαιχνιδιών, δημιούργησε ένα από τα καλύτερα ίσως fan creations που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Οι δημιουργοί αποφάσισαν να απαντήσουν στην ερώτηση “πώς θα ήταν ένα Paper Zelda αν κυκλοφορούσε;”, φτιάχνοντας ένα βίντεο-ανασκόπηση για τη θρυλική σειρά το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Από το Paper Zelda: A Crafted Parody, κάνουν λοιπόν το πέρασμά τους πολυαγαπημένοι τίτλοι, όπως τα Ocarina of Time, A Link Between Worlds, The Minish Cap, Skyward Sword, Majora’s Mask, The Wind Waker, Twilight Princess, ενώ δε λείπει και το – για πολλούς παραμελημένο – Zelda II: The Adventure of Link. Οι δημιουργοί φρόντισαν να συμπεριλάβουν ακόμη και το ακυκλοφόρητο sequel του Breath of the Wild.

Η δουλειά τους είναι φανταστική, η προσοχή στη λεπτομέρεια αγγίζει επίπεδα επίσημου τίτλου της Nintendo και μας κάνει να ονειροπολούμε για τη δημιουργία ενός Paper Zelda, μετά φυσικά την απαραίτητη κυκλοφορία και του Paper Mario που ακόμη περιμένουμε για το Nintendo Switch.

Αφήστε ένα σχόλιο!