Wednesday, April 24, 2024
Νέα

Το Ori and the Blind Forest “τα πήγε καλά” στο Switch

Ευχαριστημένη φαίνεται να είναι η Moon Studios με την πορεία του μαγευτικού και πανέμορφου metroidvania platform- adventure της, Ori and the Blind Forest: Definitive Edition στο Nintendo Switch.

Σε συνέντευξή του στο USgamer o Daniel Smith, αφού δήλωσε ότι το παιχνίδι “τα πήγε καλά”, συνέχισε:

“Νομίζω πως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για εμάς είναι ότι όλοι δούλεψαν τόσο σκληρά για το Blind Forest που θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να βιώσει αυτό που δημιουργήσαμε. Πιστεύω ότι είναι συναρπαστικό και μόνο το ότι μεγαλώνουμε την οικογένεια. Οι σκληροπυρηνικοί gamers μπορεί να έχουν όλες τις κονσόλες και κάποιοι ίσως έχουν μόνο μία, οπότε θεώρησα ότι ήταν μια όμορφη προσθήκη για μια διαφορετική ομάδα παιχτών που μπόρεσαν να απολαύσουν αυτό που φτιάξαμε”.

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι θα παίξουμε και την επερχόμενη συνέχεια του τίτλου στο Switch μας; Δυστυχώς, τουλάχιστον όχι άμεσα, μιας και όπως είπε ο Smith:

“Είμαστε fan του Switch και αγαπάω το Nintendo Switch, αλλά δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι για την ώρα”.

Ωστόσο, δεν αποκλείουμε αυτό τελικά να συμβεί στο μέλλον, αφού φυσικά πρώτα η Xbox Game Studios που είναι εκδότης του τίτλου κρατήσει για κάποιο διάστημα το πολυαναμενόμενο Ori and the Will of the Wisps στις δικές της πλατφόρμες.

Το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition κυκλοφόρησε το 2019 για το Nintendo Switch, μετά από πολύμηνη φημολογία και ήταν ένας από τους τρεις τίτλους της Microsoft Studios που αυτή εξέδωσε στην κονσολα της Nintendo μαζί με τα Minecraft και New Super Lucky’s Tale, μία σπάνια και ασυνήθιστη κίνηση για εταιρίες που κατασκευάζουν κονσόλες και τείνουν να κρατούν τα IP τους ως αποκλειστικότητες.

Ο τίτλος διατίθεται στο eShop του Nintendo Switch με μειωμένη τιμή στα 13,99€ έως την 01/03/2020 οπότε και λήγει το Blockbuster Sale.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!