Friday, April 19, 2024
Νέα

Το Jenny LeClue – Detectivu έρχεται στο Nintendo Switch

Η Mografi επιβεβαίωσε ότι η περιπέτεια μυστηρίου της Jenny LeClue – Detectivu έρχεται στο Nintendo Switch αυτή την εβδομάδα στις 26 του μηνός.

Μια ιστορία μυστηρίου

Το παιχνίδι εξελίσσεται σε μια βαρετή πόλη, την Atherton. H Jenny μπαίνει σε ένα αναπάντεχο ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας όταν η μητέρα της, κατηγορείτε για φόνο. Η ηρωίδα μας σύντομα ανακαλύπτει ότι η πόλη δεν είναι αυτό που φαίνεται και αθέατες δυνάμεις την εμποδίζουν να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Θα χρειαστεί όλες της τις ικανότητες στην ερευνά για να βρει τον αληθινό δολοφόνο και να σώσει τη μητέρα της.

Μια μικρή ντετέκτιβ μπροστά σε μια μεγάλη αποστολή για την δικαιοσύνη

Η Jenny είναι μια λαμπρή, νεαρή ερευνήτρια, οξυδερκής και με φοβερό ένστικτο και δεν θα σταματήσει εάν δεν βρει την αλήθεια. Το παιχνίδι ξεδιπλώνεται σαν μία ταινία που αφηγείται την ιστορία ενώ εσείς έχετε έλεγχο στους διαλόγους. Θα μπορείτε κατά την διάρκεια των διαλόγων να παρατηρείτε τον συνομιλητή σας για σημάδια της ενοχής ή αθωότητας του.

Δεν είστε απλά ένα αόρατο χέρι που αποφασίζει την μοίρα της Jenny. Οι επιλογές σας θα βοηθήσουν να ξεδιπλωθεί το μυστήριο και η ηρωίδα να γίνει η ντετέκτιβ .

  • Developer/ Publisher : Mografi
  • PEGI Rating: 7
  • Available for: Nintendo Switch, Apple Arcade, Steam, GOG
  • Release date : 26/08/2020
  • Genre: Adventure, Platformer, Puzzle
  • Game file size: 1.2 GB
  • Players: 1 player

Το παιχνίδι κυκλοφορεί για το Switch στις 26 Αυγούστου και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία και μάλιστα σε έκπτωση.

Μην ξεχνάτε ότι στο eshop είναι σε έκπτωση αυτή την στιγμή μεγάλοι τίτλοι.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!