Saturday, April 20, 2024
Νέα

Το EVO Online 2020 ακυρώθηκε καθώς ο πρόεδρος Joey Cuellar κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Το Evo είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά για fighting games, το οποίο μάλιστα ακυρώθηκε φέτος λόγω πανδημίας. Βέβαια, τη θέση του πήρε το EVO Online 2020 το οποίο θα ήταν κάπως διαφορετικό για να προστατευθούν οι συμμετέχοντες από τον κορονοϊό. Μάλιστα μέρος στο τουρνουά θα είχαν και τα παιχνίδια Super Smash Bros Ultimate καθώς και Mortal Kombat 11.

Πλέον, έχουμε την ακύρωση και του Evo Online 2020. Ο κυριότερος λόγος είναι οι κατηγορίες προς τον πρόδερο Joey Cuellar για σεξουαλική κακοποίηση. Την αρχή έκανε η NetherRealm Studios, η developer του Mortal Kombat 11 η οποία αποσύρθηκε από το τουρνουά. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η ίδια η διοργανώτρια EVO, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας πως η εταιρεία κόβει όλες τις επαφές με τον πρόεδρο Joey Cuellar. Μάλιστα τον αντικατέστησε με τον Tony Cannon ο οποίος θα λάβει προσωρινά χρέη προέδρου. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

https://twitter.com/EVO/status/1278859734099963904

Όσοι θέλετε να εμβαθύνετε με το ιστορικό κατηγοριών σεξουαλικής κακοποίησης μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Και εδώ την ιστορία του PyronIkari που δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!