Thursday, April 25, 2024
Νέα

Το Crisis Core-Final Fantasy VII-Reunion στο Nintendo Switch

Φέτος το Final Fantasy 7 κλείνει τα 25 του χρόνια! Για αυτό η Square Enix αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας μερικές ανακοινώσεις για τα μελλοντικά της σχέδια. Μέσα σε αυτές ήταν και η ανακοίνωση ενός παιχνιδιού που ίσως χαροποιήσει τους κατόχους Nintendo Switch.

Η Square Enix ανακοίνωσε το Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion, ένα remaster του Final Fantasy 7: Crisis Core. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει αρχικά στο PSP το 2007. Η εταιρία ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές στην νέα version του παιχνιδιού όπως μετατροπή των γραφικών σε HD και πλήρως ανανεωμένα 3D μοντέλα. Σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι το remaster θα διαθέτει πλήρης φωνητικούς διαλόγους καθώς και νέα διασκευή του Soundtrack.

Οι εκατομμύρια fans του Final Fantasy θα μπορούν πλέον να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε νέα και βελτιωμένη μορφή. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που κάνει το Crisis Core ξεχωριστό είναι πως δεν χρειάζεται να γνωρίζεις παλαιότερους τίτλους της σειράς. Το παιχνίδι σε βάζει από μόνο του στο νόημα καθώς έχει δική του αυτόνομη ιστορία. Δεν χρειάζεται να έχεις καμία γνώση του Shinra , του Mako ή οτιδήποτε άλλο στο Final Fantasy VII. Αν είσαι νέος παίχτης και αναρωτιέσαι από που να πιάσεις το νήμα της ιστορίας, το επικό remaster έχει ότι χρειάζεσαι!

Το Trailer που έδωσε στην δημοσιότητα η Square Enix δείχνει πολλά υποσχόμενο :

Αν αναρωτιέσαι ποιός είναι αυτός ο τύπος που κρατάει αυτό το γνωστό σπαθί τότε δεν έχεις παρά να μπεις στον κόσμο του Final Fantasy και να το ανακαλύψεις! Το Final Fantasy Crisis Core Reunion θα κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα σε Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Steam. Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα!

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5900 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!