Friday, March 29, 2024
Νέα

Το Amazon προσθέτει λίστες για παιχνίδια του Switch από τις εταιρείες Square, Warner, Bethesda, Capcom, Take 2 και Ubisoft

Φαίνεται πως έρχονται παιχνίδια για το Nintendo Switch τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως για την ώρα. Το Amazon Γαλλίας ανανέωσε τη λίστα του σήμερα με αρκετά παιχνίδια για το Nintendo Switch τα οποία προέρχονται από third party όπως Warner Bros, Square-Enix, Ubisoftm Bethesda, Capcom, Take Two. Για την ακρίβεια:

– 3 παιχνίδια από Bethesda (1 Switch μόνο, 2 multiplatform (το ένα για PS4/NSW και το άλλο για NSW/PS4/XB1))
– 2 παιχνίδια από Square (και τα 2 φαίνεται να είναι exclusives)
– 2 παιχνίδια από Warner (το ένα exclusive το άλλο multiplatform)
– 2 παιχνίδια από Ubisoft (και τα 2 multiplatform)
– 1 παιχνίδι από Take Two (multiplatform)
– 1 παιχνίδι από Capcom (Switch exclusive)

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τις λίστες. Θα λέγαμε ότι τα 2 παιχνίδια της Square-Enix είναι τα Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered και Bravely Default 2 μιας και δεν υπάρχουν ακόμη στο Amazon. Από Bethesda το ένα είναι το Doom Eternal αλλά δε γνωρίζουμε τα άλλα 2.

Από Ubisoft θα λέγαμε ότι το ένα είναι το Gods & Monsters όμως υπάρχει ήδη λίστα για το παιχνίδι στο Amazon. Μένουν 2 παιχνίδια επομένως. Ίσως το Assassin’s Creed Valhalla? Μήπως το Watch Dogs: Legion ή Beyond Good and Evil 2? Θα δείξει.

Όσο για την Take 2, ίσως να επρόκειτο για ένα νέο NBA 2K21.

Τα παιχνίδια έχουν τον εξής τίτλο για την ώρα. Τα προσθέτουμε με τους συνδέσμους τους.

Δείτε τη λίστα εδώ.

Πηγή

One thought on “Το Amazon προσθέτει λίστες για παιχνίδια του Switch από τις εταιρείες Square, Warner, Bethesda, Capcom, Take 2 και Ubisoft

Αφήστε ένα σχόλιο!