Friday, April 26, 2024
Νέα

Το τελευταίο Update του Indivisible είναι Live!

Το τελευταίο update του Indivisible είναι Live για το Nintendo Switch και περιέχει δωρεάν περιεχόμενο αλλά και premium expansion!

Φτάνει λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση του εκδότη 505 Games ότι η παραγωγή νέου περιεχομένου για το παιχνίδι θα τελειώσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οι υποσχόμενοι χαρακτήρες δεν θα προστίθενται πλέον στον τίτλο μετά το κλείσιμο της Lab Zero, αλλά η σημερινή ενημέρωση φέρνει τουλάχιστον την έκδοση Switch του παιχνιδιού σε συμφωνία με άλλες πλατφόρμες.

Η δωρεάν ενημέρωση δίνει σε όλους τους παίκτες πρόσβαση σε λειτουργία Co-Op και New Game +, ενώ το premium DLC είναι διαθέσιμο από το eShop για 5,99€ και αναλύεται παρακάτω.


  • New Game+ (Free): Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν ξανά το Indivisible με όλες τις ικανότητες, τα όπλα και τις ενσαρκώσεις που αποκτήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι τους. Αποκτήστε πρόσβαση σε μυστικές περιοχές και λάβετε συντομεύσεις που απαιτούν προηγμένες ικανότητες και φέρτε έναν πλήρη κατάλογο φίλων για να πολεμήσετε μαζί με την Ajna.
  • Co-Op Mode (Free): Φέρτε έναν φίλο στην περιπέτεια. Η λειτουργία Co-Op επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν το Indivisible με έως και τρεις επιπλέον (τοπικά) παίκτες! Οι φίλοι πρέπει απλώς να προσθέσουν επιπλέον Joy-Cons για να πολεμήσουν και να παίξουν μαζί με την Ajna και να ταξιδέψουν για να νικήσουν τον Λόρδο Ravannavar.
  • Razmi’s Challenges (£5.99): Το premium expansion περιλαμβάνει 40 μοναδικά επίπεδα που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες της Ajna.

Αν δεν έχετε παίξει το Indivisible, μπορείτε να το βρείτε στο eShop στα £26.99 / $29.99.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα σχόλιο!