Thursday, April 18, 2024
Νέα

Τα Pokemon Sword/Shield δίνουν ένα ακόμη δωράκι

Μετά το shiny Amoonguss της προηγουύμενης εβδομάδας, αυτό το σαββατοκύριακο έχετε την δυνατότητα να πάρετε ένα έτοιμο για μάχη Porygon 2.

Αυτό το σαββατοκύριακο 22-23/8 θα διεξαχθoύν οι τελικοί του προταθλήματος Pokemon (Sword/Shield) στο Pokémon Players Cup. Το Pokémon Players Cup ξεκίνησε στις 13/6 και περιλαμβάνει και το Pokken Tournament και φυσικά το Pokemon TCG.

Κατα την διάρκεια του stream των τελικών θα εμφανιστεί ένας κωδικός για το Porygon 2 (Sassy nature, κρατάει ένα Eviolite, και έχει τις κινήσεις: Recover, Trick Room, Ice Beam and Thunderbolt).

H εξαργύρωση γίνετε ως εξής:

  • Ξεκινάτε το παιχνίδι
  • Πατάτε Χ να μπείτε στο μενού και επιλέγεται Mystery Gift –> Get a Mystery Gift –> Get with Code/Password
  • Συμπληρώνεται τον κωδικό
  • Περιμένετε μεχρι να ολοκληρωθεί
  • Κάνετε save και καλο παιχνίδι

Ψάχνετε περισσότερα νέα για τα pokemon?

Πηγή

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!