Thursday, April 18, 2024
Νέα

Συνέντευξη του Hideki Kamiya για το The Wonderful 101: Remastered

Η PlatinumGames δημοσίευσε πριν από λίγο μια σύντομη συνέντευξη του Hideki Kamiya στο κανάλι της στο YouTube.

Σε αυτή ο δημιουργός του The Wonderdul 101, μιλάει για τον τίτλο με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του στο Switch και ευχαριστεί τους fans για τη μεγάλη επιτυχια που πρόσφατα σημείωσε το Kickstarter campaign που ξεκίνησε η εταιρία, υπερκαλύπτοντας κατά πολύ τους αρχικούς της στόχους.

Η PlatinumGames ανακοίνωσε επίσης ένα livestream στο Twitch για να γιορτάσει τη λήξη της καμπάνιας της στο Kickstarter, το οποίο θα μεταδοθεί στις 06/03/2020 στις 18.00 και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Για την ιστορία, το The Wonderful 101 κυκλοφόρησε το 2014 ως αποκλειστικός τίτλος του Wii U, ενώ οι πωλήσεις του δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές αν και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

Τον Φεβρουάριο του 2020 η PlatinumGames αποφάσισε να δώσει νέα ζωή στον τίτλο, αναλαμβάνοντας η ίδια για πρώτη φορά την έκδοση ενός παιχνιδιού της με τη βοήθεια από χρηματοδότες του Kickstarter. Κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολλάρια, καθιστώντας έτσι την καμπάνια μια από τις πιο επιτυχημένες της πλατφόρμας και επιτρέποντας έτσι να προστεθούν επιπλέον καλούδια στον τίτλο, όπως τα Luka’s First και Second Mission.

Το The Wonderful 101: Remastered κυκλοφορεί στις 22 Μαΐου για Nintendo Switch, PS4 και Steam.

Αφήστε ένα σχόλιο!