Tuesday, April 23, 2024
Νέα

Πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο: Animal Crossing και Bravely Second στη δεκάδα

Η περασμένη εβδομάδα είχαμε πει ότι ήταν αρκετά ασυνήθιστη καθώς περιείχε αρκετά παιχνίδια 3DS τα οποία ήταν σε έκπτωση στο Agros ή στο Amazon.

Ε λοιπόν, το Bravely Second: End Layer συνεχίζει να είναι σε αρκετά υψηλή θέση και αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα αυτές τις 2 βδομάδες που βρίσκεται σε έκπτωση κατάφερε να πουλήσει περισσότερα κομμάτια από ότι είχε πουλήσει συνολικά τα 4 προηγούμενα χρόνια. Αρκετά ενδιαφέρον θα λέγαμε.

Όσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3DS, το Animal Crossing: Happy Home Designer ανέβηκε στη 13η θέση και το Chibi-Robo! Zip Lash στην 34η.

Δε μας φαίνεται περίεργο που το Animal Crossing: New Horizons σκαρφάλωσε στην 3η θέση και αύξησε τις πωλήσεις του κατά 116%. Είναι ένα παιχνίδι εξ άλλου, που έχει διάρκεια στις πωλήσεις. Αυτό που έπεσε αισθητά ήταν το Ring Fit Adventure με 41% πτώση πωλήσεων, παρόλο που δεν έχουν εμφανιστεί προβλήματα στοκ στην Ευρώπη για την ώρα.

Τέλος, το Marvel’s Iron Man VR δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο launch του το πρώτο The Last of Us Part 2. Δείτε τη λίστα με τα παιχνίδια:

Last WeekThis WeekTitle
11The Last of Us Part 2
New Entry2Marvel’s Iron Man VR
New Entry3Animal Crossing: New Horizons
24Bravely Second: End Layer
85Grand Theft Auto 5
106Minecraft (Switch)
117Call of Duty: Modern Warfare
6 8FIFA 20
149 Luigi’s Mansion 3
410Ring Fit Adventure

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!