Friday, March 29, 2024
Νέα

Ο παραγωγός του Fatal Frame μιλάει για το ενδεχόμενο να δούμε τη σειρά στο Switch

Η τελευταία φορά που είδα έναν τίτλο Fatal Frame ήταν το 2014 με το Fatal Frame: Maiden of Black Water του Wii U. Ο παραγωγός της σειράς μιλάει για το ενδεχόμενο να έρθει η σειρά στο Nintendo Switch με νέους ή και παλαιότερους τίτλους σε remaster.

Πρόκειται για μία σειρά τρόμου που ξεκίνησε το 2001 με την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PS3, X360 και PC. Αργότερα η σειρά αγοράστηκε από τη Nintendo και οι τελευταίοι τίτλοι κυκλοφόρησαν μόνο σε κονσόλες της Nintendo.

Ο παραγωγός Keisuke Kikuchi μίλησε τον Οκτώβριο του 2019 για το ενδεχόμενο της σειράς στο Switch και προκάλεσε πολύ θετικές αντιδράσεις από τους fans της σειράς και της Nintendo. Βέβαια τα λόγια μεταφράστηκαν λάθος από τα Ιαπωνικά στα αγγλικά και πολλοί έλεγαν πως είναι σίγουρη η εμφάνιση αυτών των παιχνιδιών στο Switch.

Έρχεται ξανά ο παραγωγός Keisuke Kikuchi να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος θα ήθελε να δει τη σειρά στο Switch όμως είναι στο χέρι της Nintendo, καθώς εκείνη έχει όλα τα δικαιώματα. Ο παραγωγός μας υπενθύμισε ότι δουλεύει στη Gust και έχει να ασχοληθεί με τα project των παιχνιδιών της εταιρείας όπως Atelier και Fairy Tail. Αναμένουμε να δούμε αν θα εκμεταλευτεί αυτά τα παιχνίδια η Nintendo.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!