Wednesday, April 24, 2024
Νέα

Ξανά στην κορυφή το Animal Crossing στο Ηνωμένο Βασίλειο – Το Trials of Mana πούλησε περισσότερο στο Switch από ότι στο PS4

Ξανά στην κορυφή το Animal Crossing στο Ηνωμένο Βασίλειο έπειτα από μερικές βδομάδες απουσίας. Την περασμένη εβδομάδα ήταν το FIFA 20 στην κορυφή ενώ την προηγούμενη το Final Fantasy VII Remake. Μάλιστα το παιχνίδι του Switch σημείωσε αύξηση 53% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Το Ring Fit Adventure κατάφερε να ανέβει στην 4η θέση έπειτα από ορισμένες εβδομάδες απουσίας από την τοπ 10άδα. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη που έχει το παιχνίδι στην Ευρωπαϊκή αγορά καθώς δεν υπάρχει σε κανέναν online retailer αυτή τη στιγμή, ή σε ελάχιστους retailers. Φαίνεται να έχει αυξηθεί η παραγωγή τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν είναι ακόμη αρκετή.

Στην τοπ 10άδα βλέπουμε και άλλα exclusives του Switch με το Mario Kart 8: Deluxe στην 7η θέση και το Luigi’s Mansion 3 στην 9η θέση.

Τέλος το Trials of Mana ξεκίνησε στη 16η θέση με το 61% των πωλήσεων να είναι στην κονσόλα της Nintendo και το υπόλοιπο στο PS4.

Δείτε τη λίστα αναλυτικά:

Last WeekThis WeekTitle
21Animal Crossing: New Horizons
12FIFA 20
33Call of Duty: Modern Warfare
104Ring Fit Adventure
65Grand Theft Auto 5
56Star Wars Jedi: Fallen Order
77Mario Kart 8: Deluxe
4 8Final Fantasy 7: Remake
99Luigi’s Mansion 3
1014Red Dead Redemption 2

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!