Friday, March 29, 2024
Νέα

Κυκλοφόρησε το Spellbreak, ένας ενδιαφέρον δωρεάν τίτλος

Με τις ανακοινώσεις της Nintendo για τα 35 χρόνια του Mario δεν παρατηρήσαμε την κυκλοφορία του Spellbreak.

Το Spellbreak είναι ένα multiplayer παιχνίδι δράσης όπου η μαγεία έχει τον βασικό ρόλο. Μάθε τα στοιχεία της φύσης και εξαπέλυσε τα δυνατότερα ξόρκια.

Σε έναν κόσμο όπου η μαγεία έχει απαγορευτεί καλείσαι να αποφασίσεις αν θα διεκδικήσεις ότι είναι δικό σου. Τιθάσευσε την δύναμη των γαντιών και γίνε ο απόλυτος battlemage.

Κάθε γάντι ελέγχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Φορώντας από ένα σε κάθε χέρι μπορείς να συνδυάσεις τα δυο στοιχεία και να δημιουργήσεις ακόμα πιο δυνατές επιθέσεις.

Κλάσεις

  • Frostborn
  • Conduit
  • Pyromancer
  • Toxicologist
  • Stoneshaper
  • Tempest

Ετοιμαστείτε για μάχες μεταξύ battlemages. Κρυμένοι θυσαυροί και μαγικοί ρούνοι μπορούν να αλλάξουν την ισορροπία της μάχης.

Μελλοντικά θα δούμε περισσότερα modes να προστίθενται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τίτλος είναι δωρεάν αλλά έχει in-game purchases.

Δείτε την αποκλειστική μας προσφορά για το Super Mario 3D All-Stars

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!