Friday, March 29, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Σήμερα – New Tales from the Borderlands

Η εκδότρια εταιρεία Take-Two Interactive κυκλοφορεί το New Tales from the Borderlands για την αγαπημένη μας κονσόλα. Η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών βασίζεται στο ομώνυμο σύμπαν της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Borderlands. Ο τίτλος έχει χαρακτηριστεί ως μια διαδραστική-κωμική περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας και κυκλοφορεί σήμερα 21 Οκτωβρίου 2022.

new Tales from the Borderlands

Δείτε το βίντεο του New Tales from the Borderlands στο Youtube κανάλι των Nintenders.

“Tο βραβευμένο από κριτικούς, Tales from the Borderlands θα είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch στις 21 Οκτωβρίου 2022.”

Nintenders

Το παιχνίδι παίζετε από έναν παίκτη. Υποστηρίζει TV mode, Tabletop mode και Handheld mode. Καταλαμβάνει 6.1GΒ στην κάρτα μας ή στη μνήμη της συσκευής. Έχει χαρακτηριστεί με Age Rating PEGI 16 και θα κοστίζει 39,99€. Μπορείτε να βρείτε την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού στο Nintendo eshop.

O τίτλος μπορεί να παιχτεί και με Pro Controller και υποστηρίζει Cloud Saves. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις εξής γλώσσες English, French, German, Italian, Portuguese και Spanish.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα, reviews και αφιερώματα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε ότι σας απασχολεί μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!