Κυκλοφορεί Σήμερα – New Tales from the Borderlands

Η εκδότρια εταιρεία Take-Two Interactive κυκλοφορεί το New Tales from the Borderlands για την αγαπημένη μας κονσόλα. Η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών βασίζεται στο ομώνυμο σύμπαν της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Borderlands. Ο τίτλος έχει χαρακτηριστεί ως μια διαδραστική-κωμική περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας και κυκλοφορεί σήμερα 21 Οκτωβρίου 2022.

new Tales from the Borderlands

Δείτε το βίντεο του New Tales from the Borderlands στο Youtube κανάλι των Nintenders.

“Tο βραβευμένο από κριτικούς, Tales from the Borderlands θα είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch στις 21 Οκτωβρίου 2022.”

Nintenders

Το παιχνίδι παίζετε από έναν παίκτη. Υποστηρίζει TV mode, Tabletop mode και Handheld mode. Καταλαμβάνει 6.1GΒ στην κάρτα μας ή στη μνήμη της συσκευής. Έχει χαρακτηριστεί με Age Rating PEGI 16 και θα κοστίζει 39,99€. Μπορείτε να βρείτε την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού στο Nintendo eshop.

O τίτλος μπορεί να παιχτεί και με Pro Controller και υποστηρίζει Cloud Saves. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις εξής γλώσσες English, French, German, Italian, Portuguese και Spanish.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα, reviews και αφιερώματα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε ότι σας απασχολεί μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *